Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki ribancnak tart csak azért, mert hülyeségnek tartom a monogámiát. Igazuk van?
Tény és való, hogy a szerelem elmúlik, de pont az ilyen emberek miatt lesz egyre lazább az erkölcs, pont az ilyen emberek miatt gondolkoznak el sokan és választják ezt az életmódot, holott ők nem olyanok, de ha már ők, akkor én is.
Volt ilyen párom, tökéletes kapcsolatunk volt, de nem bírt a farkával.
Modern kori betegség.
16:53-nak
Miért járnék "szeretem a f*szt" pecséttel a homlokomon"? Annyit mondtam, hogy nem érdekel a monogámia, nem hogy minden második emberrel lefekszem. Persze ha ahhoz lenne kedvem, szerintem azzal sem lenne semmi gond. Egyelőre nem foglalkozok azzal, hogy mi lesz, ha idős leszek. (nem vagyok benne biztos, hogy egy rosszul működő házasság jobb, mint az egyedüllét). Hozzáteszem, olyan ember nem is kellene, aki nem tudná elfogadni a mostani életmódomat.
16:53-vagyok
akkor a 30 felettiek idősek? :D
Megnyugtatlak hogy NEM fogsz találni olyan pasit aki ezt az "életmódot" elfogja fogadni...meg ahogy fogalmaztál nem kell hosszú kapcsolat...akkor miért nem mész prostinak? nincs kötöttség se érzelem, és a nemi és anyagi igények is teljesülnek...-.-"
Óóó az egyáltalán nem olyan biztos....
Találhat ő is olyan pasit aki mellett letáborozik majd...Bármikor becsaphat a villám :)
Sok ilyet hallottam már h nem kell komoly kapcsolat se pasi se nő...aztán 1x csak egy szép napon ez megváltozott...
persze hogy!
Nem is azt mondtam hogy tutira örökké fog tartani egy olyan...az sehol senkinek sincs megírva, van aki 10-20 év házasság után válik....
Nincs garancia semmire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!