Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki ribancnak tart csak azért, mert hülyeségnek tartom a monogámiát. Igazuk van?
Igazuk van.
Mi a francnak jó f*szról, f*szra szállni, ugyanez fordítva a hapsiknál is... Hihetetlen, egyes emberek ennyire nem tartják magukat, hogy fontosabb a lábuk köze, aztán majd évekkel később fogják a fejüket, idősen is, mikor nem lesz mellettük senki, egyedül lesznek, hogy szó szerint elk*rták az életüket.
Élheted így az életed egy "szeretem a f*szt" pecséttel a homlokodon, de majd amikor családot szeretnél 30 felett ne csodálkozz ha majd nem fogsz kelleni senkinek sem, mert a pecsét ott marad és tudni fogják hogy "Jaa tényleg ez az a csaj aki...."
N22
16:47 -nek.
Szerintem az ember igényei idővel megváltozhatnak, ezt el kell fogadni. Ha együtt vagy valakivel, az nem garancia arra, hogy életed végéig szeretni fog téged, mert a szerelem sajnos sok esetben elmúlik. Szerintem ez nem azt jelenti, hogy az illető bekattan..
nincs ezzel semmi baj!
Ne azért legyél valakivel mert mások szerint az a jó.
Ahogy neked jó úgy éld az életed.
És 26 évesen fiatal vagy még.
Nem kötelező letáborozni ha nem találsz olyat.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!