Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy kezelnéd ezt az élethelyz...

Hogy kezelnéd ezt az élethelyzetet pl. a metrón?

Figyelt kérdés

Például veled szemben ül két fiatal, akik látványosan rólad beszélnek, és nevetnek rajtad?

hagyod, hadd nevessenek viccelődjenek?

2012. aug. 17. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Keresnék rajta olyan dolgot amin én is feltűnően röhögnék.
2012. aug. 17. 13:30
 2/10 anonim válasza:
Sajonos ilyen már velem is megesett, de túl gyáva voltam, hogy rákérdezzek. Szerintem ne is foglalkozz velük, biztos nincs jobb témájuk. :)
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze.Kit érdekel.Max.kedvesen halkan megkérdezném:mit nevetsz hülyegyerek?
 4/10 A kérdező kommentje:
velem pl tegnap történt ez, de úgy annyira nem foglalkoztam vele, azaz próbáltam nem foglalkozni vele, inkább elmélyültem az olasz könyvemben amennyire csak tudtam.. csak mérhetetlenül zavart, pedig objektíven nincs rajtam semmi átlagon felüli! :)
2012. aug. 17. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen..Két fiú nevetgélt,súgdolózott velem szembe(feltűnően rólam) kihúztam a fülhallgatót és jól végigmértem mindkettőt.Abbahagyták.:D
2012. aug. 17. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Agyonlőném őket. Még ~szerencse~ hogy nincs fegyverem. De azért óvatosan az ilyesmivel (aki szokott kinevetni másokat), mert lehet hogy valaki másnak meg majd lesz. Mondjuk én még nem kerültem ilyen helyzetbe.
2012. aug. 17. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Vess rájuk egy hosszabb gyilkos pillantást, aztán többet ne is figyelj rájuk. Majd megunják.
2012. aug. 17. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem még nem fordult elő ilyen. De egyszer egy cicababa flegmán végigmért, aztán én hosszasan, csúnyán ránéztem, aztán odavetettem egy Blair Waldorfos önelégült mosolyt :D Nyomban elfordította a fejét. Viszont mindig leszartam, hogy mit beszélnek a hátam mögött rólam, úgyhogy ha nevetnének rajtam, akkor bevetném ezt a fentebb leírt dolgot, vagy : szarnék rá :D Hiába, sok ember nem tud másképp szórakozni.
2012. aug. 17. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Sok emberrel (velem is) megesik az ilyen.

Hát biztos elég kényelmetlenül érezném magam, de úgy tennék, mintha nem is venném észre, hogy rajtam röhögnek. Valószínüleg úgyse látom őket nagyon többet. Meg aztán eszembe jut, hogy én is nevettem már embereken, mindenféle rossz indulat nélkül, csak mert rosszul állt a haja, vagy egyszerűen eszembe jutott róla egy ismerősöm.

Ha beszólnék nekik, azzal úgyis csak további okot adnék a viccre, tehát eltűrném, aztán kész.

2012. aug. 17. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Hú, hát nekem ilyenkor biztosan előtörne az agresszív énem!Nyilván nem verekednék, mert azt büntetik, de azt nem tennék zsebre,amit tőlem kapnának.Tudom, ez nem szép dolog, de valamiből meg kell tanulniuk, hogy nem lehet játszadozni, megalázni másokat.
2012. aug. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!