Melyik film ez?
Figyelt kérdés
Csak arra emlékszem, hogy egy beteg lányról szól, aki a film végén meghal (nemtudom már miben) és elneveznek róla egy iskolát. Azt hiszem, olasz film és valami különleges címe van, de az Istenért se tudom. Valaki segítene?2012. aug. 11. 01:48
2/6 anonim válasza:
Húúúúú.......
Most hirtelen akartam mondani, de a francért se jut eszembe!! :@
A film címe a csajnak a neve, ugye? Talán 1-2 hónappal ezelőtt ment a film+-on, vagy valami hasonlón.
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, azt hiszem a csaj neve. Basszus, jó lenne, ha eszedbe jutna!! :( :D
2012. aug. 11. 14:27
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és még eszembe jutott az is, hogy igaz történet volt, mert a végén kiírták, hogy megtörtént eseményeken alapult a film.
2012. aug. 11. 14:38
5/6 anonim válasza:
Még mindig nem tudom, pedig utánanézegettem!! Kezdek ideges lenni... :/
Lehet, hogy ha a szórakozás-filmek kategóriában raknád fel a kérdést, akkor ott jobban meg tudják mondani.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben, felteszem ott :)
2012. aug. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!