Miért nem tudnak már meghatni a 'sírós' filmek?
Figyelt kérdés
Vagyis, nem az, hogy nem tudnak meghatni, csak egyszerűen nem sírom el magam rajtuk. Múltkor megnéztem a Szerelmünk lapjait és a Kedves John-t, de semmi. Persze elgondolkoztam rajta de nem tudtam úgy átérezni. Mellesleg boldog kapcsolatban élek már fél éve, de nem hiszem, hogy köze lehet hozzá. Vajon mi lehet az oka?2012. jún. 2. 18:54
1/7 anonim válasza:
Talán az, hogy gyakran néztél ilyen jellegű filmeket, és már elfásultak az érzéseid, ezek iránt.
2/7 A kérdező kommentje:
és ez pozitív vagy negatív?
2012. jún. 2. 20:56
3/7 anonim válasza:
Gondolom túl sok ilyen filmet néztél már. De ha annyira sírni akarsz akkor nézz Titanic-ot. Azon én mindig bőgök pedig már láttam kb 20-szor :D
4/7 anonim válasza:
Egyet értek a második válaszolóval, a Titanicon még nekem is kicsordul a könnyem, férfi létemre. De a passión is elszorul a szívem olyannyira, hogy bőgnöm kell, bár az nem romantikus film.
5/7 anonim válasza:
Titanic az semmi, nézd meg a Hachiko-t. Aki azon nem sír, az nem is ember. :D
6/7 anonim válasza:
ha már sírós akkor inkább a hallgass a szívedre,férfi létemre sírtam rajta
7/7 anonim válasza:
Nézd meg a "Bukást"-t, azon mindig elsírom magam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!