Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudnak már meghatni...

Miért nem tudnak már meghatni a 'sírós' filmek?

Figyelt kérdés
Vagyis, nem az, hogy nem tudnak meghatni, csak egyszerűen nem sírom el magam rajtuk. Múltkor megnéztem a Szerelmünk lapjait és a Kedves John-t, de semmi. Persze elgondolkoztam rajta de nem tudtam úgy átérezni. Mellesleg boldog kapcsolatban élek már fél éve, de nem hiszem, hogy köze lehet hozzá. Vajon mi lehet az oka?

2012. jún. 2. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán az, hogy gyakran néztél ilyen jellegű filmeket, és már elfásultak az érzéseid, ezek iránt.
2012. jún. 2. 20:05
 2/7 A kérdező kommentje:
és ez pozitív vagy negatív?
2012. jún. 2. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom túl sok ilyen filmet néztél már. De ha annyira sírni akarsz akkor nézz Titanic-ot. Azon én mindig bőgök pedig már láttam kb 20-szor :D
2012. jún. 2. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek a második válaszolóval, a Titanicon még nekem is kicsordul a könnyem, férfi létemre. De a passión is elszorul a szívem olyannyira, hogy bőgnöm kell, bár az nem romantikus film.
2012. jún. 2. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Titanic az semmi, nézd meg a Hachiko-t. Aki azon nem sír, az nem is ember. :D
2012. jún. 3. 07:17
 6/7 anonim válasza:
ha már sírós akkor inkább a hallgass a szívedre,férfi létemre sírtam rajta
2012. jún. 3. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Bukást"-t, azon mindig elsírom magam :/
2012. jún. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!