Baj ha a filmek világában élek?
az ember aki olyan mint én!:)
engem sem értenek meg. és ez annyira bánt, próbálom néha palástolni és magabiztosnak tűnni ,ha nem kell beszélnem néha be is jön ,de sokszor nem
meg nem birom ezeket a beszólos vicceket, röhögnek ,én meg nemértem min ,megkérdezni meg nem lehet ,mert akkor gyökér vagyok:(
nem? kor?
amúgy nekem túl komoly vagy.
ha te jól érzed magad így, akkor oké.
ha nem, akkor változtass.
próbáld ne csak magadat látni a világodban, és a többi emberhez alkalmazkodni.
az egy dolog hogy más vagy mint a többi. de nem vagy egyedül. nincs 2 ugyanolyan ember.
és túlságosan magadba zárkózol, nem ismered meg az életet (már attól függ hány éves vagy) nem rossz dolog ha mindig értelmeseket mondassz, meg más véleményed van, de például szórakozni hogyan szoktál, ha nem jársz bulikba, nem szereted az emberek társaságát? mert az olvasás és a filmnézés az más. nem leszel rendesen szocializálva, mikor az élet kényszeríteni fog rá, hogy olyan dolgokat csinálj ami most még nem kötelező, de később nem lesz más választásod.
szerintem gondolkodj el hogy jó-e ez így neked?
mert nekem úgy tűnik hogy te így jól érzed magad. de szerintem ez így mégse helyes :/
19/L
A bánat? egy nagy óceán.
S az öröm?
Az óceán kis gyöngye. Talán,
Mire felhozom, össze is töröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!