Szerintetek ez normális?
Már én is észrevettem magamon,hogy teljesen megváltoztam....mármint ne úgy értsétek,hogy ezelőtt egy visszahúzódó szerény kislány voltam,és most én vagyok a figyelem középpontja,erről szó sincs...Nem is a ruházatom ugyanúgy öltözködök ahogy eddig...De a zenei és a filmbéli ízlésem teljesen megváltozott....vett egy 360°-ok fordulatot...DE KOMOLYAN!!!
Eddig (nem is tudom hogy,még belegondolni is rossz)de nagyon rossz volt a zenei kifinomultságom...SP,Fluor,és Justin Bieber voltak a favok,hogy akkor mást ne is említsek....Mindenféle amerikai és magyar celeb sz*r zenét meghallgattam(és igenis van minőségi magyar zene,de ezt majd később...)pl.:Pitbull,Jenifer Lopez,Selena Gomez...és még ilyenek....szégyellem magam emiatt,és bár szerintem mindenben sokkal jobb ízlésem lett,nem bírom felfogni...az átmenetből,szinteb semmire nem emlékszem,de nagyon gyorsan történt.Egyik nap még hallgattam az electrót,és a gépzenét(pföjj:SS),másnap pedig azt veszem észre,hogy SUM 41-et,Green Day-t és Fall out Boy-t hallgatok...de csak azt...Aztán szép lassan jöttek a 'többiek'....a Korn,A Guns n' Roses,az AC/DC,a Metallica és a System of a Down,a The Killers a Jet és még sorhatnám napestig...Azt még meg kell említenem,az egyik ismerősöm,régen nagyon nagy Guns fan volt,amikor csak azt hallgatott,egyszerűen körberöhögtem,mondván'milyen gáz vagy!pffff...ilyen sz*rt hallgatni'....
A magyar zenékből is csak a minőségit hallgatom...értem itt a Tankcsapdát,A kispál és a borzot,és a kiscsillagot.:)
Nos ami a filmbeli világomat illeti,elmerültem,a tévébők készen kapott 'remekművekben',és nem vettem észre,hogy csak egyet kéne kapcsolnom,és ott van amit igazán szeretek....legalábbis most már,nagyon szeretek...az animék.Amit a hétvégén is elkezdtem nézni az a Death Note.Körülbelül annyira megszállottja lettem,hogy ma,amikor nem lehetett néznem,konkrétan fizikai fájdalmat éreztem....Kishíján csak animéket nézek....szerintem még mindig értelmesebb mint a Barátok Közt :D.
Szóval az lenne a kérdésem,hogy ez normális -e?Illetve,hogy hogy mehetett végbe,ez a folyamat,amiben,mint zeneileg,mint filmbelieg gyökeresen megváltoztam...
Kérdésed elolvasásával felszakítottál egy mély sebet... :D
Én is ilyen voltam. Sp, Fluor, BNF, JB, Selena. Egyszerűen leköpném magam, és örülök, hogy mások arra a korszakomra nem emlékeznek, és mindenki emlékezetében úgy vagyok benne, hogy "a hungarista rocker".
Szerintem ez normális, max annyiban nem, hogy a változásod előtt azokat a sz@rokat szeretted. :D De örülök, hogy végre te is megtértél.
A filmes ízlésre semmit se tudok mondani, a TV-ben csak a Barátok Köztöt nézem (;)), a Titanicot se láttam, se a Cápát se az ilyen kultúrfilmeket.
Egyébként ez most ne azt jelentse, hogy csak rock és más semmi. Hallgathatszt más előadókat is, akik nem rockot játszanak. Nem fognak megvetni érte.
Gondolom ismered őket, de azért leírom, nálam mi a fav:
Nickelback, Three Days Grace, Korn, Seether (ez kevésbé ismert, de imádom (Broken, World Falls Away)).
Egyébként a 360°-on én is jót nevettem! :D
Köszi a válaszokat!:)ment a zöld pacsi:D
Amúgy igen,én is legszívesebben visszamennék az időben,és amikor ott ülök,és you tube-on nem tudom mit hallgassak,és elkezdem beírni,hogy Justin Bieber,odalépnék,lefejelném magam,aztán beírnám,hogy Korn,System of a down...:D
DE nem tudom miért,a barátaim is észrevették,hogy teljesen megváltoztam(mármint így,zeneileg),és azt mondják régebben,jobb voltam...
ezt mégis hogy értik??:D
ja és bocs az offért xd.
Nem, nem voltál jobb. :D
A mai elkorcsult világ lenézi a rockereket, és istenítik a média torz szüleményit. (Hűha, ezt de megmondtam! :D) A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!