Miért nem tudom élvezni az életet? Miért vagyok pesszimista? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Akármi jó történik velem , utána nem arra gondolok, hogy életemnek ez egy szép része volt , hanem szomorú leszek , hogy vége lett . Minden jó dolog után szomorú leszek és ez így nem jó mert már semmit sem tudok élvezni. Mit csináljak , hogy ne így fogjam fel a dolgokat?2012. aug. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
egyél sok csokit az boldoggá tesz..: )
2/4 anonim válasza:
Nyugi nem csak te éled így az életed.... én is akárhányszor történik velem valami jó már egyből csak arra tudok gondolni, hogy lassan jön a rossz dolog amiért szomorú leszek... Csinálni sztm nem tudsz semmit sem...
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló : allergiás vagyok a kakóra ://
2012. aug. 23. 20:43
4/4 anonim válasza:
tanács: dugj*ál meg minél több jó nőt, egyél kibas*zott sok finom kaját, élj a hobbydnak ezek mind mind széppé teszik az életet, az élvezetknek élj, keresd a jó fej embereket, bulizz sokat de csak mértékkel, játsz frankó pc játékokkal, élj társasági életet, mindjárt nem lesz olyan szar az élet öcsém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!