Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Örülsz, hogy oda születtél ahova?

Örülsz, hogy oda születtél ahova?

Figyelt kérdés
Ezt ugy értem, hogy örülsz-e annak,hogy ilyen családod van amilyen, hogy van amiket nélkülözni kell mer nincs rá?? Mer én post példának veszem vanak oylan adók ahol a sztárok gyerekeit mutatják, hogy miket csinálnak, hogy élnek mit meg nem kapnak. Jó én már nem féltékenykedek rájuk, de régen igen, de monduk meg az is idegesítő, hogy a mama pénzével bármit elérnek, aki meg nem olyan családba nől föl, annak meg küzdeni kell ha el akar valamit érni. Erre értem, remélem értelmes. :D
2008. máj. 8. 17:41
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Nem örülök hogy ide születtem, szüleim alkoholisták, mióta eszemet tudom veszekednek minden 1es nap, ordibálnak 1mással, és szidják 1mást. Van egy 2 évvel idősebb (18 éves) nővérem, és nem tudunk mit csinálni. Nem vagyunk gazdagok se, sok az adósság is.

Tehat kaptam 1 nagy kihivast az elettol. És próbálok túlélni.

2008. aug. 9. 21:46
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem is tudom. Jobban örülök, hogy kijártak azok a keménységek, hogy megtanuljak élni, mert azt tanulni kell. 12 évesen már párnákat, kutyafekhelyeket varrogattam, hogy megdolgozzam a zsebpénzemért. Amikor betöltöttem a 16. életévemet diákmunkába álltam. De nem bántam meg, hogy suli mellett dolgoztam is. Nagyon sok mindent tudnék írni, hogy min mentem keresztül de egy a lényeg: örülök, hogy megtanultam becsülni, tisztelni. A családom nem tökéletes, de elfogadtam őket. Néhányan elítéltek, de megtanultam bocsájtani, szeretni őszintén.
2008. aug. 22. 21:58
 23/27 anonim ***** válasza:
nem örülök :) kis pesszimista állat vagyok :)Svájcba születtem volna ott minden olyan nyugodt :)
2009. febr. 5. 16:45
 24/27 anonim ***** válasza:
igen azt hiszem
2010. jún. 30. 15:53
 25/27 anonim válasza:
ja
2010. szept. 14. 17:18
 26/27 anonim ***** válasza:
Hat talan. Nagyon el vagyok kenyeztetve de nem vagyok elragattatva az anyagiakal. Es csak anyit sajnalok hogy nem Amerikaba szulettem!!!Azert en lennek ojan ahol a mama penzebol mindent el lehet erni :D
2010. szept. 15. 19:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Azt a helyet, ahova születtem, nem szeretem. Sok a cigó, meg az erőszakos ember, nincs rend és biztonság, pedig arra vágyok a legjobban.

Viszont akik közé születtem, nagyon imádom. A családom (nem csak a szűk, hanem a tág családi köröm is) fantasztikus emberekből áll, mindig támogatnak, és számíthatok rájuk. A barátaim is fantasztikusak, és a szerelmem is. Szóval, ha tehetném, emgfognám a rokonaimat, a szerelmemet és mindenkit, aki fontos nekem, és elvinném őket egy élhetőbb helyre, ahol nem kell nélkülözni, és félni.

2010. szept. 16. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!