Örülsz, hogy oda születtél ahova?
Nem örülök hogy ide születtem, szüleim alkoholisták, mióta eszemet tudom veszekednek minden 1es nap, ordibálnak 1mással, és szidják 1mást. Van egy 2 évvel idősebb (18 éves) nővérem, és nem tudunk mit csinálni. Nem vagyunk gazdagok se, sok az adósság is.
Tehat kaptam 1 nagy kihivast az elettol. És próbálok túlélni.
Azt a helyet, ahova születtem, nem szeretem. Sok a cigó, meg az erőszakos ember, nincs rend és biztonság, pedig arra vágyok a legjobban.
Viszont akik közé születtem, nagyon imádom. A családom (nem csak a szűk, hanem a tág családi köröm is) fantasztikus emberekből áll, mindig támogatnak, és számíthatok rájuk. A barátaim is fantasztikusak, és a szerelmem is. Szóval, ha tehetném, emgfognám a rokonaimat, a szerelmemet és mindenkit, aki fontos nekem, és elvinném őket egy élhetőbb helyre, ahol nem kell nélkülözni, és félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!