Ezt ugy értem, hogy örülsz-e annak,hogy ilyen családod van amilyen, hogy van amiket nélkülözni kell mer nincs rá?? Mer én post példának veszem vanak oylan adók ahol a sztárok gyerekeit mutatják, hogy miket csinálnak, hogy élnek mit meg nem kapnak. Jó én már nem féltékenykedek rájuk, de régen igen, de monduk meg az is idegesítő, hogy a mama pénzével bármit elérnek, aki meg nem olyan családba nől föl, annak meg küzdeni kell ha el akar valamit érni. Erre értem, remélem értelmes. :D
Bizonyos szempontból örülök, más szempontból nem. Örülök annak, hogy józan értékítéletem alakult ki az idők során, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg a gazdagságot és a szegénységet, azt, mikor én irigykedem és mikor más irigykedik rám. Sajnos túl sok fájdalommal járt mindez, túl sokat szenvedtem emiatt túl fiatalon, de legalább profitáltam belőle annyit, hogy szellemileg sokkal idősebb vagyok, mint a kortársaim többsége. És most már nem irigykedek senkire. Aki pedig irigy, annak elmesélem az életem történetét egy üveg bor mellett, mire az általában koppan, és többé ő sem irigykedik... :P Szólva végső soron örülök mindennek. :)
2008. máj. 29. 16:28
12/27 anonim válasza:
Részben igen, részben nem. A szüleim lehetnének sokkal érettebbek, nagyon különbözöm tőlük lelki felépítésben és ezt nehezen tudják kezelni/ segíteni a problémáim megoldásában. Anyagilag örülök hogy sosem kellett nélkülöznünk és általában jutott arra amit szerettünk volna (ruhák, elektronika, nyaralás). Lehet hogy ezt majd azért bánni fogom ha már egyedül élek, de egyenlőre nem tudom megítélni :)
2008. jún. 4. 01:48
13/27 anonim válasza:
Igen! Szerintem ez így a szép. Kicsit küzdeni kell. Meg kell ízlelni az is, hogy milyen a nem a leggazdagabb családban élni. A családomat is szeretem még a viták ellenére is. Tudom, hogy fontosak az anyagiak, de egy szerető családi környezet mégis csak felbecsülhetetlen:)
2008. jún. 9. 17:25
14/27 A kérdező kommentje:
Az már igaz. :)
2008. jún. 10. 09:21
15/27 anonim válasza:
Nem örülök annak hogy ide születtem, és nem azért mert nem vagyunk milliárdosak.Akkor se lenne jobb a helyzet ebben a családban, ha gazdagok lennék, ugyanis úgy érzem, hogy nálunk hiányzik az összetartás, mindneki a másikat utálja, valamint hiányzik a szeretet, az "elfogadom a gyerekemet olyannak amilyen" effektus nálunk nem létezik.
Pedig mások szerint is én olyan normálisan szoktam viselkedni a szülőkkel hogy szinte én vagyok a mintagyerek, és mégis rosszul bánnak velem.Nem járok diszkóba, nem cigizek, nem drogozok, stb...És mégis...
Ennek köszönhetően inkább kerülöm a szüleimet, főleg apámat, de rokonok még rosszabbak.Nem is tudom hogy bírtam ki velük lakni:-(.
2008. jún. 19. 19:51
16/27 anonim válasza:
Elegedett vagyok magammal es a csaladommal is szerintem ennyi eleg a boldogsaghoz.
2008. jún. 20. 09:58
17/27 anonim válasza:
Én is nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyire jó családom van!
2008. júl. 9. 22:15
18/27 anonim válasza:
Az ember a családját nem választhatja meg, csak a barátait. De én szíven szerint nem ide szerettem volna születni, ahol most vagyok, de ide sikerütl.
2008. júl. 10. 17:56
19/27 anonim válasza:
Igen, mert nagyon sok szeretetet kaptam, s kapok most is.
Ennél fontosabb dolog aligha van számomra.
2008. júl. 11. 19:22
20/27 anonim válasza:
Örülök, hogy oda születtem, ahova. De nem azért, mert hű, de szerettek, hanem azért, mert sosem figyeltek rám, emiatt megszülhettem a fiamat 15 évesen. A régi "családom" elhagyott, de lett helyettük új, igazi. Imádom a fiamat és az apukáját is. Talán, ha máshova kerültem volna, mindez nem történhetett volna meg velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!