Más is van így ezzel?
Tehát... Alapvetően tök átlagos 16 éves kölyök vagyok. (16/F). Vannak haverjaim, fiúk is, lányok is, járok bulizni, a tanulás is megy. Szabadidőmben focizok, olvasok, haverjaimmal lógok, ilyesmi. Ez eddig tök jó!
Párkapcsolatom 1-2 volt eddig, de nem tudom, azokat lehet-e annak nevezni, mert rövid volt mindegyik, mint a becsületes politikusok névsora. Nem is olyan régen azt gondoltam, hogy nincs olyan lány a világon, aki hozzám illene. De interneten elkezdtem néha csak felmenni egy oldalra. (ww.chatroulette.com) Itt a gép összesorsol téged véletlenszerű emberekkel, és lehet velük dumálni. Egész poén oldal. :D
De ezen az oldalon megismertem jónéhány külföldi, illetve magyar lányt is. És arra kellett eszméljek, hogy rengeteg lány van, aki hozzámvaló, de mind legalább 1.000 km-re lakik tőlem, és nem beszéli a nyelvemet.
Más is van így ezzel? Valahogy olyan lehangoló... Sok van, aki összeillene velem, de a környezetemben senki sincs. Most lehetne mondani, hogy menj ki az utcára ismerkedni, meg ilyenek. Lehetne mondani... Én ki szoktam menni, van szociális életem, de akárhány csajt ismerek meg, még jobban erősödik bennem, hogy hozzám illő nincsen mondjuk a 30 km-es körzetemben...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!