Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Barátnőm ezzel nagyon megbánto...

Barátnőm ezzel nagyon megbántott, szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettünk és kijött az a téma, hogy mi volt a legrosszabb dolog, ami nagyon kihatott az életedre. Mondtam neki, hogy amikor általános iskolában megaláztak, erre ő: jaaaaj úgy imádom, hogy neked csak ennyi problémád volt egész életedbe, komolyan mindig is irigyeltelek ezért. Igaz, hogy vele sokkal rosszabb dolgok történtek(pl. alkoholista szülők), de ezzel akkor is nagyon megbántott. Vagy igaza van? Örülnöm kéne, hogy nekem legalább normális családom van?
2012. júl. 4. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen, főleg a mai világban:) Nem mondott semmi rosszat egyébként szerintem..csak irigyel, az meg nem neked rossz:D
2012. júl. 4. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:

> Örülnöm kéne, hogy nekem legalább normális családom van?

Igen. :)

2012. júl. 5. 00:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsésnek mondhatom magam. :) Köszönöm a válaszokat. :)
2012. júl. 5. 00:04
 4/8 anonim ***** válasza:
igen csak irigyel. amúgy meg mond meg neki bátran hogy neked az is rosszul esett a te magad modján de nyilván neki tényleg rosszabb..
2012. júl. 5. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván neki sokkal rosszabb, de azért szarul esett, hogy semmibe veszi az én problémáimat.
2012. júl. 8. 16:33
 6/8 Nevecske válasza:
Ne harizz rá,ő csak érzékenyebb erre a témára. És örülj h van barátnőd !
2012. júl. 10. 15:56
 7/8 rejtőke válasza:
Igen, örülj, hogy normális családod van. De mondjuk, kinek kinek a maga problémája/baja pontosan lehet ugyan olyan fájdalmas, mint bárki másnak. (na, ez egy nagyon értelmes mondat lett. szólj ha nem érted :) ) (lehet, hogy nem sikerült elmondanom, amit igazából akartam :/ )
2012. júl. 18. 18:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, hogy mit akarsz mondani, és igen, szerintem is így van. :D
2012. júl. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!