Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek ezzel, változtassa...

Mit kezdjek ezzel, változtassak rajta vagy jó ez így és indokot is kérek?

Figyelt kérdés
Elegem van az olyan emberekből, akik azt hiszik, hogy okosak, közben az IQ szintjük aligha vetekszik egy molylepkéjével, és amikor a hülyeségük szorgalommal párosul, az a csúcs. A legtöbb ilyen idiótával itt találkoztam, akik azt hiszik magukról, azért mert felnőttek, még joguk van kioktatni akármilyen hangnemben akárkit. Nem tudom talán az összeset megszivatta az élet, hogy másokkal is szemétkedni kell. Velem lenne a probléma, hogy nem bírom elviselni a demagóg semmitmondó szövegeiket?
2012. jún. 10. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mi a kérdés?..
2012. jún. 10. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is valahogy így érzek ezzel kapcsolatban. Elképesztő ez a szellemi nihil. Újabban már nem annyira bosszantanak, mit régebben, de azért elég kellemetlen. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne foglalkozz a buta, semmitmondó kommentelőkkel, úgy sem lehet ellenük túl sokat tenni.
2012. jún. 10. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
1. kommentelő olvasd el az utolsó mondatot
2012. jún. 10. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen Veled van a probléma ,hogy felhúzod magad ilyeneken.Az is lehet hogy Te vagy az örült ember aki nem érti meg mások mondanivalóját.

Bár mondjuk ezen az oldalon hiszek neked mármint hogy tényleg sok itt a feleslegesen okoskodó idióta.

Tudod Én is szoktam okoskodni ,de legalább segítő célzattal és nem olyan hangnemben hogy bárkit is alázzak vele.

A lényeg:Próbálj meg egy picit bele sza rni az egészbe,mert feleslegesen húzod fel magad.

Minden jót!

2012. jún. 10. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Tényleg,elnézést,nem olvastam elég figyelmesen( az első vagyok)

Csak annyi tudok hozzátenni,hogy ne foglalkozz az ilyen emberekkel.

Sajnos ez a mai világ és az internet velejárója.

2012. jún. 10. 20:15
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat különösen a kommentem utánit
2012. jún. 10. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem veled van a gond. Az emberek azért érzik magukat üresnek, mert üres a fecsegésük! Művészetről, tudományról csak troll válaszokat tudnak mondani, nem tudnak belőlük feltöltekezni. Ezért is ilyen sok az öngyilkossággal való kérdés az oldalon. Sajnos.

Azt vallom én is, hogy az igenetek legyen igen a nemetek legyen nem.

Na de,sok beszédnek sok az alja! :)

2012. jún. 10. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Emlékeztetsz a pár évvel ezelőtti önmagamra, én is tettem fel hasonló kérdést anno ezen az oldalon! :))

Azóta már "hozzászoktam", már amennyire ehhez hozzá lehet szokni. Persze gyűlölöm az igazságtalanságot meg a hülyeséget, így most már nem fogom be a pofám, ha ilyet látok. Az emberek hiába ellenkeznek, tudják, hogy igazam van, így ők szoknak hozzám, hehe. :)

2012. jún. 12. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!