Nehezen mutatom ki az érzéseimet, hogyan tudnék ezen változtatni? 27 / F
Magadra erőltetsz pár gesztust, és később ha már neked sem idegen akkor könnyen fog menni.
Én is nagyon nehezen mutatom ki az érzéseimet. A családommal és a barátaimmal szemben is. Lányként pedig elvárnák tőlem, hogy aranyos és bújós természetű legyek. De nem vagyok az, és így csak azok a fiúk akarnak nekem tartósan "udvarolni" akiknek tetszik ha egy lány hideg. És ilyen kevés van, de ez is csak a meghódításról szól, hogy képesek-e rá.
Mivel már engem is zavart, hogy szociopatának tűnök, így megerőszakoltam a saját lelkivilágomat és jól megölelgettem pár barátomat. Próbáltam közvetlenebb lenni.
Ha csajozni szeretnél akkor viselkedj úgy ahogy szoktál, ha tetszik a lány akkor képes leszel annyit kipréselni magadból, hogy "kedvellek". Ezt egy időre betudja magának osztani a lány. Utána ha meg úgy alakul akkor megöleled.
Ezeket magadra tudod erőszakolni, ha nem is vagy bújós típus akkor is. Később pedig már neked is jól fog esni.
Mondjuk lehet nem pont nekem kellene ilyesmibe tanácsot adni, mivel egy cipőben evezünk.
De nekem egyáltalán nem számít a szó, csak a tett. Hiába mondja nekem bárki, hogy mennyire gyönyörű vagyok blabla ettől nem érzek iránta többet, de ha a testbeszéde mutatja ezt. Akkor attól elolvadok. Udvarias viselkedés, figyelmesség, apró érintések, stb..
De végső soron olyan lányt kéne találnod, aki elfogadja a ridegséged, mert bármennyire magadévá teszed azokat a szokásokat amitől kevésbé tűnsz érzelemmentesnek, úgy is ki fog bukni az igazi személyiséged. Egy idő után nem érzel kényszert arra, hogy megerőltesd magad. Akkor viszont nem lesznek túl hosszú kapcsolataid.
19/L
Ha valamit értékelsz valakiben/miben, akkor próbáld meg szavakba önteni. Nem azt mondom, hogy most aztán zengjél róla ódákat, csak jegyezd meg, hogy neked tetszik ez vagy az.
Vedd észre az apró dolgokat emberekben, jelenségekben, stb. és ne szégyellj véleményt mondani ezekről. A te gondolataidnak is ugyanúgy helye van, mint az összes többi emberének.
Régebben én is ezzel küzdöttem, de ez ugyanoda vezetett, mint a te esetedben. Egy jó erős elhatározás kellett, hogy innentől kezdve lezárom a szavazást, elég volt, ne tovább. Eleinte kicsit nehezen ment, de fokozatosan felolvadt a jég.
Ne add fel! Sok sikert!
23, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!