Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan iktassam ki az érzéseimet?

Hogyan iktassam ki az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy rettentően sokat szenvedek, őrlődök mindenféle szélhámos fiuk miatt, meg hol ehhez, hol ahhoz ragaszkodok érzelmileg közbe meg mindenki jópofizik velem, de igazából senkinek se kellek. Mit csináljak? Hogy szedjem össze magamat? Hogy maradjak az érzelmeken kivül? Hogy legyek stabilabb? 16/L
2012. júl. 31. 04:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne akard kiiktatni az érzéseidet. Ha megteszed, (egyáltalán ha meg tudod) belőled is "remete" válhat. (Ők azok, akik szinte senkivel nem állnak szóba, nincs családjuk, és így tovább...) Helyette próbálj okosan szeretni. Mikor elkezded észrevenni, hogy kötődsz valakihez, de Ő hozzád nem, vagy mondjuk még tesz is a fejedre, kicsit távolodj el tőle. Nem teljesen, csak annyira hogy elmúljon ez az érzés. Az, hogy senkinek sem kellesz, nagy butaság. Csak nem a neked megfelelő társaság vesz körül gyanúm szerint. Az, hogy nem jársz bulikba, egy jó tulajdonság is egyben, hisz így nem fognak téged is a "sukácsajok" közé sorolni. Igaz, így kevesebb embert ismersz meg, de a mostani bulikat elnézve, így még jobban is jársz. Próbálj találni egy olyan barátot, aki tényleg igaz, és őszinte. Sokkal könnyebb lesz bármi a jövőben, ha van egy biztos pont az életedben. Egy kicsit hasonló helyzetben vagyok mint te, csak fiúban, és itt bennem van a hiba. Szóval megpróbáltam tapasztalat alapján leírni a dolgokat. Remélem segít valamennyit. :)
2012. júl. 31. 09:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen.és köszi :)
2012. júl. 31. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni. :)
2012. júl. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!