Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől félek ennyire? Mi miatt...

Mitől félek ennyire? Mi miatt nem merek változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyvonalakban: külföldön élek 2 éve, most nagyon vágyok haza, de nagyon félek hazamenni, félek hogy magamra maradok, 3 emberrel élek együtt, köztük a volt barátommal akivel 2 éve kijöttem ide, azóta szakítottunk de nagyon jóba vagyunk és jól elvagyunk!Félek új életet kezdeni holott azt se tudom hogy jobb lenne e, mint itt pl...itt ugye van kialakított életem, de nem érzem hogy boldog lennék, nagyrészt egyedül vagyok itt is, bár sokat vagyunk együtt a többiekkel de már az is ritka számba megy...

Sokan azt mondják menjek haza, próbáljam meg, aztán ha nem jön össze, majd visszajövök, de nem akarok ide oda ugrálni...vhol már egy fix életet akarnék...félek a változástól :(

2012. júl. 20. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy itthon mi van? :P

Munkanélküliség ezerrel, hacsak nincs valami jó keresett szakmád, esetleg elmehetsz közmunkára havi 47 ezerért ha felvesznek.

Egyébként gyere, pláne ha visszamehetsz, kölcsönös szimpátia esetén megpróbálhatod velem :P

De én nem tudlak ám eltartani, pláne nyugati életszínvonalon, csak egy lakásom van. Mondjuk már az is nagy dolog, ha nem kell albérletet fizetned :P

2012. júl. 21. 00:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire honvágyad van gyere haza, főleg ha bármikor visszamehetsz, aztán majd te érezni fogod hogy itthon vagy külföldön a könnyebb. Amúgy meg nincs mitől félned. Gondolj arra hogy vannak akik szeretnek és hazavárnak.
2012. júl. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!