Mit lehet csinálni a nyári szünetben internetezésen
kívül?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim. Van egy, de Angliában van. Neten is van egy, de ő is messze lakik, és unom már, hogy mindig csak egy chat-ablakkal beszélgetek. Június óta nem nagyon voltam kinn a lakásból.
Ötletek, hogy miként kezdjem az ismerkedést a világgal? Amúgy egy kisvárosban lakom.
Osztálytársaiddal elmehetnél valamerre. Strandolás, bulik, ez egy nyári szünetben "kötelező". Osztálytársaiddal csak jóba vagy. Hidd el ha együtt lógsz velük összefogsz haverkodni velük. Ha ez nem megoldás akkor menjél ki sétálni, túrázni, nézz körbe a környéken utazz el egy nagyobb városba csajozni, ismerkedni, bicajozz fotózd a szép nyári tájakat.
2012. aug. 4. 21:09
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves Tőled, hogy válaszoltál. Kolis vagyok, elég messze, úgy hogy ez annyira nem játszik sajna. De ezek jó ötletek, amit írtál utána. A fényképezőmet úgyis csak porfogónak használtam az utóbbi években.
Egyébként én mindig is ilyen kis egyke voltam, emlékszem, már az oviba se mentem oda senkihez, csak egyedül játszottam a sarokban. :)
2012. aug. 4. 21:22
3/11 anonim válasza:
én is egyedül játszottam az oviban, de: kártya, sakk, társasjátékok, egyedül kirakó, bicikli, olvasás, rejtvény.
2012. aug. 4. 21:25
4/11 A kérdező kommentje:
A felszínes csevegés amúgy megy azért, de annyira üres vagyok belül, hogy képtelen vagyok fenn tartani bárkivel is a kapcsolatot tartósan.
2012. aug. 4. 21:25
5/11 A kérdező kommentje:
Egyedül sakkoztál és társasjátékoztál? Az aranyos lehet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!