Mit csináljak a szünetben?
Figyelt kérdés
Még nem sok idő telt el, de én már unatkozom. Gondoltam rá, hogy kéne valami hasznos elfoglaltságot keresnem, hogy hasznosan töltsem az időt, de nem jutott eszembe semmi. Dolgozni menni sajos nincs lehetőségem.
16/F
2010. jún. 26. 12:14
1/9 anonim válasza:
én is unatkoztam, elvonulok az angol könyveimmel, meg pár érdekes újság cikkel...(látkép)
menj a haverokhoz, mi sem jobb annál, amikor nevethetsz valami jó társaságban...
2/9 anonim válasza:
Olvasás, barátokkal mászkálni mozi meg ilyen helyekre, sátorozni is lehet menni, kirándulni, bulikat csinálni. Sok lehetőség van. Hasznos dolog ha segítesz anyukádnak otthon a házi munkába :-))
3/9 anonim válasza:
ha gondolod msn...én is ugyanebben a szituban vagyok :)
15/L
4/9 anonim válasza:
Hát ez tényleg iszonyú állapot lehet xD xD Szegény... nekem arra sincs időm, hogy megfogalmazódjon a fejemben az "unalom" szó, pedig nekem is szünetem van x'D Tanulj meg valamit, monjuk zsonglőrködni, szavalni vagy kismotort vezetni :D Olvass érdekes, izgalmas dolgokat vagy gyúúújááá' vazzeg', hogy viríthass a strandon :D Csináljatok őrültségeket a barátaiddal, kutyázz, macskázz vagy tengerimalacozz :D
5/9 anonim válasza:
Én most érettségiztem és annyira unatkozom,hogy hináyzik az iskola! Na erre varjál gombot! :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Segédmotorra van jogosítványom, szoktam motorozni, súlyzózni is szoktam napi fél órát. De így sem találom fel magam.
2010. jún. 27. 20:01
7/9 anonim válasza:
Esetleg csajozás? :) Nincs valaki a láthatáron?
8/9 A kérdező kommentje:
Hát még csajozni nem nagyon szeretnék.
2010. jún. 28. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!