Mit fogsz csinálni az őszi szünetben? :D
kort, nemet írjatok! :D És maga a kérdés szerintem érthető!
12/L
nekem két hetes szünetem van és már elkezdődött:D
háát pihenek sokat az biztos, meg mst van a szülinapom és a névnapom (az pont ma), és vásárolgatok:D
Akkor jó pihenést neked!
És Boldog Névnapot! Blanka, vagy Bianka vagy, ugye?
És Boldog Szülinapot! :)
Megyünk Budapestre Anyukámmal a Nővéremékhez. Ott megnézünk egy kiállítást a sivatagi élőlényekről, életkörülményekről - amit nagyon várok! Aztán a barátnőm 13. születésnapjára meg vagyok hívva. Aztán lesz Halloween-party...
Megyünk a temetőkbe (sajnos Anyukám élettársa tavaly meghalt) is.
Aztán apukámmal kirándulunk (a szüleim elváltak).
Tanulok is... aztán átrendezem a szobámat... nagyjából ennyi:) De a szünet után írok ki - ugyan ide - egy olyan kérdést, hogy ki- mit csinálT a szünetben, és akkor elolvashatjuk, hogy kinek a tervei valósultak- vagy változtak meg :)
13/l
Neked izgalmas lesz a szüneted! :D
Remélem jól fogod érezni magad, és beteljesül amit elterveztél, és nem lesz rossz idő! :)
prágába utazom 3 napra már pénteken apukámmal és a barátaival meg az ő gyerekeikkel.
aztán meg megyek a nagyimhoz vidékre 1-2 napra, és lehet h megyek 1 buliba is, és emellett kiolvasok egy 400 oldalas kötelezőt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!