Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csajok megtéptétek már egymást?

Csajok megtéptétek már egymást?

Figyelt kérdés

Mi volt az indok?

Hajtépés vagy rendes bunyó?

És ez hogy végződött?

2009. júl. 19. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

En nagyon verekedos voltam altalanosba :))

Egy alkalommal az egyik osztalytarsamat utott es evfolyam tarsunk, en oda mentem es megrugodtam, az egesz osztaly nekem drukkolt, a lanynak eltor 2 ujja. Azota is joban vagyunk, az osztalytarsammal, meg egyaltalan nem.

Fiukkal is gyakran ossze vertem, egyszer elhasadt a szam, a masodik ket komoly verekedesnel a fiuk, t@ke banta, egyiket a surgossegre is ki kellett vigyek.

Azota eltelt egy jo par ev, es en is lecsendesedtem, most a lanyom csinalja a fesztivalt! :)

32/N

2009. júl. 30. 04:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is olyan volt mint az előttem hozzászóló :) Amikor én jártam általánosba, akkor meg mindig félt, h egyszer ez az aranyos kedves csendes kislány kirobban... Sikerült is :) Egy fiú fogdosott, és elszalad, utánamentem alá akasztatottam, felállt, beszólt... és gyomorszájba rúgtam :) Összeverekedtünk, de nem hajtépés volt :) 5évig versenyszerűen karatéztam akkor, és csendes, nyugodt voltam, de akkor ő kiverte a biztosítékot :) Az igazgatónő szedett szét minket. Azóta ennyire nem fajult el a dolog, már 20éves vagyok. :)
2009. júl. 30. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:

meg hát. az ellenségemmel :D

elkezdte utánozni a stílusomat, és mire a haját koromfeketéből szőkévé festette [amilyen az enyém], totál kész voltam, megpofoztam, aztán ő is, téptük egymás haját, rugdosta a hasam, végül az egyik jóbarátom szétszedett minket :D:D

2009. júl. 30. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én egyszer a Csodák palotájába pofoztam fel az osztálytársam. Egyszerűen elszakadt a cérna és nekimentem..:D Utána 2 évig jóba voltunk, azt hiszem most megint kell neki a verés, mert megint szemétkedik..

Meg egyszer össze verekedtem egy cigány lánnyal.. Beszólt a kis köcs.g, azt hitte, hogy nem megyek utána.. Az utca másik oldaláról kiabált, én meg átmentem hozzá megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne.. Erre nekem jött, csak hát ő szívta meg betört orral és a kezembe maradt 1 kevéske kis haja.. :D Nem vagyok rasszista, de ezt nem hagyhattam! Amúgy nem vagyok verekedős típus.. Csak bennem van, ha felhúznak, hogy megütöm és a kezembe érzem a lüktetést, hogy üssem, de már erős az önuralmam! :)

2009. júl. 30. 20:17
 15/16 anonim válasza:

Hát nekem elég rossz élményem van ilyen téren:)

Egyik bnőmmel kicsit összekaptunk modnjuk jogos volt részéről(kicsit részegek is voltunk), mert beledobtam a nadrágját a tóba(sátoroztunk) és benne volt a telója. Aztán pipa lett elkezdett anyázni énmeg ezt azért nem hagyhattam és nekiugrottam elestünk(ez azért volt rossz döntést mert bokszolt régebben) aztán mikor felkeltünk elkapta a nyakam és kaptam három ütést a hasamba amitől rosszul lettem és kipakoltam a sört és a vodkát:) (a fiúk csak nézték...)

Nemkívánom senkinek pokolian fájt és fél órán át szarul voltam:S arról nem is beszélve hogy lehánytam a bikinim és tiszta büdös volt tőle minden cuccom hazafelé. A legroszabb pedig hogy 3hétig szóba se állt velem de szerencsére utána működött a telefonja mert a szervízben megcsinálták.

19L

2010. aug. 29. 19:03
 16/16 anonim válasza:
Múlt hétvégén buliban összefutottam azzal a ribanccal, aki suliban állandóan beszólogat... Ha nem szednek szét a kidobók, nagyon kapott volna,bár mindketten részegek voltunk már,szóval lehet én mehettem volna fodrászhoz hajigazításra ^^'
2010. szept. 18. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!