A fiúk miért ugratják, szivatják egymást azzal, hogy "b*zi"?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 20:12
1/15 anonim válasza:
Kb. azért, amiért a lányok, hogy "Neked Dávid jön be" "Mari, meg Feri járnak..."
2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez miért olyan,mint a lányoknál.Mellesleg nincsenek is ilyen lány barátaim(én lány vagyok),akik ebben bármi viccest látnának.Szóval?
2011. ápr. 23. 20:25
3/15 anonim válasza:
egyik osztálytársammal egész nap szidjuk egymást, mindennek elmondjuk azt mégis jóban vagyunk. csak hülyeségből.
4/15 anonim válasza:
mert félnek a homoszexualitástól, és szerintük ciki ha vki az.
5/15 anonim válasza:
Mert ők tudják egymásközt h tényleg azok...
7/15 anonim válasza:
22:18, én is így vagyok néhány haverommal (pedig lány vagyok). Tehát csak poénból oltogatjuk/oltogatják egymást.
8/15 anonim válasza:
22:18 Te lány vagy,és a haverok viccből leb...nak?? Gratulálok!
9/15 anonim válasza:
Ez azért ember függő, aki már szinte napi rendszerességgel langyizza le a "haverját", az már gyanús.Ennek oka akár gyermekkori traumára is visszavezethető Pl, molesztálás vagy túl sokszor utasította vissza a gyengébbik nem , vagy egyáltalán nem is foglakozik a nőkkel csak a tanulással vagy a számító gépezéssel, és így próbálja másra rakni a "homo" titulust. Mivel ő maga úgy érzi hogy ha ezt teszi, nem nézik hominak a dolgai miatt. (Nem tudom mennyire volt érthető) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!