Munkanélküli lettem. Hogy a plcsába éljem túl?
Figyelt kérdés
Most tavasszal megkaptam azt a munkát,amit mindig is szerettem volna,de ebben a hónapban elúszott.Reménykedek benne,hogy még visszamehetek,de most nagyon ki vagyok borulva.Egyszerűen nem jön össze semmi,minden egyre rosszabb lesz mindenhol.Úgy érzem,hogy nincs értelme semminek,mert minek küszködjek bármiért is,ha utána úgyis elveszítem?Ez az egész most nem rajtam múlott,velem elégedettek voltak,csak így alakult,hosszú,balszerencse.Csak azt nem tudom,mihez fogok ezek után kezdeni és hogy találok másik munkát.Nem bírok itthon ülni,itthon voltam majdnem fél évig,ha még egyszer itthon kell ülnöm,belehalok.Nekiálltam máris munkát keresni,de annyira reménytelen sz@r az egész.Ráadásul a szüleimmel nem jövök ki,pont miattuk menekültem a munkába és ezért is olyan rossz ez az egész,elviselhetetlen a tudat,hogy ezen a héten már nem mehetek el dolgozni.Reménytelennek érzem az egész életet.Úgy érzem,hogy nincs értelme semmilyen erőfeszítésnek,mert akár barátságot szerzek,akár munkát találok,bármit,mindig az a vége,hogy elveszítem valamilyen módon.Ekkora balfék vagyok,nem jön össze soha semmi hosszútávon,minden jó dolog véget ért eddig az életemben pár hónap múlva,csak a rossz tartós.Érdemes így élni?Ebben a világban már tényleg csak öngyilkosnak érdemes lenni,mert minden reménytelen.Vagy csak számomra az.Minek éljek,hogyha ilyen szerencsétlen vagyok?Persze sose lennék öngyilkos,csak néha elgondolkozok,hogy minek éljek,hogyha elveszítek úgyis mindent,amiért megszenvedtem?Ja és tudom,hogy az ország nagy része munkanélküli,de ez most túl nagy csapás.Nagyon féltem ettől,hogy már nem lesz és tessék.Mindig megtörténik,amitől félek.2012. aug. 3. 20:06
2/6 anonim válasza:
Figyelj... ne keseredj el, a sors nem neked szánta azt a munkát. Találsz majd másik munkát. Ha folyamatosan böngészed az állásokat, akkor majd akad neked is egy, meglásd! Ennyire nem szabad elkeseredni. Értem én, hogy most nagyon rossz, és hogy pont az álommelót veszítetted el. :( Hát, ez megesik, nem csak veled. Ha nem veled volt a baj a munkahelyen, hanem már okból küldtek el, akkor hamarosan fogsz találni egy másik munkát, hidd el!
3/6 anonim válasza:
Jelentkezz be a munkaugyi közpotba, kapsz ellátást. Utána ha az lejárt, az önkormányzatnál kapsz egy minimálisat, meg egy rakat kedvezményt. A mü. központ és az önk. is elirányít olyan állami szervekhez, amik adnak munkákat. Közben önerőből is keresel, valahogy csak lesz.
4/6 anonim válasza:
"minden egyre rosszabb lesz mindenhol.Úgy érzem,hogy nincs értelme semminek,mert minek küszködjek bármiért is,ha utána úgyis elveszítem?"
Igen, ez így van, minden egyre rosszabb lesz mindenhol. Hamarosan eléri a végpontot a romlás, és akkor összedől az eddigi gazdasági berendezkedés. Addig meg a fent javasolt evickélés marad.
5/6 A kérdező kommentje:
1 2 Azon vagyok,hogy találjak egy másikat.De baromi nehéz.Állandóan csak a visszautasítás van mindenhol,vagy az,hogy nem válaszoltak.Szinte reménytelen.
3 Köszi a tippet.Remélem,kapok egyáltalán valamit.
4 Faßa,hogy ez pont az én életemben történik meg.
2012. aug. 4. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!