Magányos vagyok, de változtatni szeretnék rajta Mit tegyek?
19! A dolog szépséghibája,hogy olyankor persze,mikor nagy gebasz volt,akkor jó volt ha ott voltam.Ha meg csak szimplán odatoltam a képem,hogy na most kicsit dumáljunk,akkor jó ha 1-2 szót szólt összvissz.
Tehát ahelyett hogy az ilyesmit erőltetném,inkább új embereket kell magam köré állítanom,mert a kiadott energiám,vagy inkább érzéseim fölösbe használódnak el,és megint csak egy érzelmi roncs leszek,ha csak azt látom,hogy rohadtul nem foglalkoznak velem,pláne ha olyan emberről van szó,akitől elvárnám.
Amúgy ez jóféle,hogy van ilyen közös pontunk,csak az a gáz,hogy az emberek már csak negatív dolgokban tudnak többnyire közös nevezőre jutni (megélhetési gondok,partnerkapcsolat,stb), de ha kezünkbe vesszük az irányítást elég megadni a kezdő lökést (egy-egy számunkra pozitív téma,terület,élmény,emlék,stb) és ha szimpatizál velünk egy-egy adott idegen,már akár úton is lehetünk afelé,hogy megkapjuk a hőn vágyott új barátokat.Vagy legalább ismerősöket.
Ja,17es voltam;)
Afelé nyitsz akiben érdeket látsz nem feltétlenül anyagit.
Mivel magadat le értékeled nincs semmilyen értéked amit felmutassál mert bazi lusta vagy ezért ezt találod az emberekben is meg, az meg nem fog téged érdekelni.
Elkel híd hogy jó vagy és érdekeljen valami és csináld is azt a valamit ekkor olyan emberek jönnek akik szintén ezt teszik vagy érdekeidet szolgálhatják és akkor már elkezd érdekelni azaz ember csoport és lesznek haverjaid.
Nekem két dolog vált be:
1. Ismerőseid biztos vannak. Pl sulitársak. Nem baj ha nem vagytok jóban, aki szimpatikus bármilyen ürüggyel felkeresheted. Mondjuk láttad, hogy fodrásznak tanul, és te is gondolkozol rajta, és leírná-e a tapasztalatait. Megjegyzed, hogy amúgy rég láttad, és mi újság vele. Ezt több emberrel is megcsinálhatod, biztos lesz olyan, aki kedvesen fogad. Innen már csak egy lépés, hogy közös programokat szervezzetek. Légy érdeklődő, nyitott, és barátságos.
2. Járj el sokat. Akár egyedül is. Könyvtár, séta (ha van kutyád mégjobb), kocogni. Hidd el ha egy helyen sokat megfordulsz, egy idő után megjegyzik az arcodat, és köszönni fognak, később beszélgetni, és barátság is lehet belőle.
Mindkét esetnél a legfontosabb, hogy szedd össze magad. Csinosítsd ki magad, hogy jobban érezd magad a bőrödben. A helyes önismeret sem árt. Ha csendesebb vagy és félsz, hogy nem lenne egy idegennel közös téma, szánj rá időt, hogy összeírsz olyan témákat, amiket bármikor bárkinél bevethetsz. Így magabiztosabb leszel, és a magabiztos emberekkel szívesebben lépnek kapcsolatba az emberek.
Utolsó: Jó ötletek, de tényleg:D
Pl. mikor én megyek suliba mindig látok 1 lányt kutyát sétáltatni...akkor meg mindig arra gondolok, hogy milyen rendes, hogy figyel rá...órákat kint szokott lenni vele...
Ez is normálisabb gondolkodásra vall és barátkozásra sarkallja az embert:D
16/L:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!