Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet ebből kimászni?...

Hogy lehet ebből kimászni? Vagy most már mindig magányos leszek?

Figyelt kérdés
Évek óta egyedül dolgozom. Alig beszélek nap közben bárkivel is. Egy időben sokat dolgoztam, így nem volt időm senkire. Mára nem maradtak barátaim. Ha éppen nem dolgozom, akkor sincs kivel találkoznom. Az évek során annyira elszoktam a társaságtól, hogy jóformán nem is tudnék mit kezdeni egy baráti találkozóval. Nem mondom, hogy antiszociális vagyok, de nehezen találok témát eleinte. Gondolom ennek az is oka részben, hogy már felnőtt nő vagyok, nem 16-18 éves. Csak hát így jóformán esély sincs arra, hogy új barátokat találjak. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi erre a megoldás?
2012. júl. 18. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Vagyok ebben a helyzetben, de én munkanélküli vagyok.

Barátaimat mindig én kerestem, így azt hiszem ez sokat elárult róluk. Ma már nem keresem őket.

Nem szoktam beszélgetni, mert nincs is kivel.

Hová való vagy?

2012. júl. 18. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is,meg én is munkanélküli,mint itt a felettem válaszoló.
2012. júl. 18. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, nektek is egy olyan munkahely lenne jó, ahol emberek között dolgoztok. De olvasva a hozzászólásotokat, nekem örülnöm kellene, hogy egyáltalán van, bármilyen is.
2012. júl. 18. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kis alkohol minden gátlást fel tud oldani.
2012. júl. 18. 21:51
 5/7 anonim válasza:
Utolsó: feltudja oldani de az is csak időleges és hosszútávon nem oldja meg a problémát :/
2012. júl. 18. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Üdv!

Bár én még 20 as éveim elején járok, jelenleg nem dolgozom, de vannak bennem félelmek, a jövőmmel kapcsolatban, ugyanakkor álmaim, (mint mindenki másnak) És céljaim. Sokszor a környezetemben lévőknél ismerősök, stb "jobb" akarok lenni, "megváltani" a világot, de ez nem lehetséges. Nem az a fontos, hogy másoknak megfeleljünk, vagy másoknál jobbak legyünk. Életünk során magunkat tanulmányozzuk, megismerjük önmagunkat, és meg is szeretjük önmagunkat. Bár néha visszaesem a depresszióba, de Mióta megismertem az agykontrollt, és a vonzás törvényét, rájöttem, hogy véletlenek nincsenek. Voltak helyzetek, mikor olyan emberekkel, ott és akkor találkoztam, amikor az "lehetetlen" lett volna. Voltak lehetőségek, amikkel anyagi okokból nem tudtam élni. Azok az emberek, akik megismerték az agykontrollt, és a vonzás törvényét, máshogy telnek a hátköznapjaik, mindenben meglátják a szépet, jót és olyan dolgok történnek velük, ami sokakkal nem. Vannak dolgok a világban, ami hihetetlenül hangzik, pedig természetes, és ha ezt az ember saját céljaira használja, akkor az álmait, kapcsoltait, lehetőségeit, körülményeit "könnyedén" megváltoztathatja. Ha lesz rá lehetősége, és anyagiak is megengedik, végezzen el egy agykontroll tanfolyamot, 4 napos, a felnőtt ár sem olyan vészes... nem foglya megbánni:) Ha a keresete megengedi azt a 36 ezer forint körüli összeget, nyugodtan vágjon bele... sokan elvégezték már, vannak diákok, felnőttek, ráadásul ismétlők is, akik már többször részt vettek. Nem pénzkidobás Jobb mintha az ember elinná bánatában, ésatöbbi. Ha sikerül alkalmaznia az ott tanultakat, és jobban beleássa magát, a vonzás törvénye, stb dolgokba, higgye el, hogy változás fog állni az életében, azért, mert olyan testi, lelki, természetes képességeknek lesz birtokában, amik a stresszt, akár depressziót is oldják. Van egy "mondás" : Minden fejben dől el. Kívánom hogy élete, amilyennek ön azt akarja, sikerüljön beteljesedni.. ezzel tudtam segíteni:) Kérem fogadja meg a tanácsom, És annyit kérek még, ha az első sikerélmények beteljesednek, kérem írjon nekem E-mailt sikeréről:) Őszintén kíváncsi vagyok a sikerekre, amik átlendítették (foglyák:)) önt a mostani nehézségeken! rapi.krisztian91@freemail.hu

2012. júl. 19. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Agykontroll tanfolyamot még nem végeztem el, "csak" a vonzás törvényét ismerem, de ez is amolyan agykontroll. Ha depressziós szomorú, kétségbeesett, akkor ezt vonza magához a napjai során, egyre rosszabbul érzi magát. Ha viszont megváltoztatja gondolatait pozitívvá, akkor a kisugárzása, az emberek felé megnyílik, észreveszik az emberek. Valahol hallottam, hogy volt egy ilyen kísérlet. egy helyiségben, csöndben kellet ülniük, a kísérletben részt vevőknek, míg egy vadidegen elsétált előttük, szó nélkül. a végén volt egy összesítés is. Valóban létezik első benyomás-kisugárzás. Én ha találkozok ismerőssel, legyen az komor természetű, és mosolyogva közeledek felé, ő is egyből elmosolyodik, mert a mosoly ragályos. Szóval nem butaság ez az agykontroll, inkább fantasztikus agyunk hihetetlen lehetőségeket relyt, amiket sokan nem is használnak ki. Nekem van agykontroll hanganyagom, de a tanfolyamon részt akarok venni élőben... úgy azért másabb:)
2012. júl. 19. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!