16 éves lány vagyok de nem tudom mit kéne tenne ha pl a suliban (oszt.társ) megfenyeget. a tanárnak biztos nem fogom megmondani! arra lennék kíváncsi hogy mit mondjak ilyenkor, mit szoljak neki vissza? magamtól nem tudok mit mondani neki csak bólogatok mindenre amit mond az illető. eddig egyszer történt meg ez a dolog velem de ha még egyszer megtörténne már nem akarom hagyni magam. tehát mit kéne mondanom ilyenkor h ne röhögjenek ki? (bocsi a rosz fogalmazásért kicsit fáradt vok :D )
Attól függ, hogy épp mivel fenyegetnek. De szerintem felesleges parasztokkal vitatkozni, ki kell röhögni és otthagyni a p.csába az dühíti fel legjobban őket.
2012. aug. 2. 22:34
2/7 A kérdező kommentje:
az a gond hogy ha ott hagyom és nem szólok vissza semmit akkor azt hiszik h velem szabad csinálni. de ha kicsit nagyobb lenne a szám akkor azért vissza fognák magukat. am olyanokkal fenyegetőzött egyik oszt.társam h pofán b@sz ha mondok róla valamit mégegyszer....stb
2012. aug. 2. 22:39
3/7 anonim válasza:
Mondj te is hasonló durva dolgokat vagy beijednek vagy csak mégjobban felidegesíted és bunyó lesz belőle.
2012. aug. 2. 22:43
4/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha megfenyegetnek olyasmit válaszolok, hogy aha, örülök, ügyes vagy, gratulálok, vagy valami hasonlót.
2012. aug. 3. 00:00
5/7 anonim válasza:
Voooo nekem is fenyegetőznek..:D
egyszer egy csaj mondta hogy meg akar verni és hogy fog jönni ez meg az másnap suliba elkezdte hogy mmajd megver meg stb én meg halál nyugodtan megkérdeztem Hogy mivan nem mersz egyedül nekem jönni? csak csoportban k*rva erős lehetsz..utána leszállt róla.. utána még egyszer mondta pofán fog b@szni én épp elég ideges hangulatomban voltam így is. és kicsit erélyesebben mondtam ha hozzám ér akár egy ujjal is eltöröm a kezét és akkor lehet nagy a pofája..egyből vissza fogta magát...
2012. aug. 3. 09:06
6/7 anonim válasza:
#5 vagyok bár tény hogy én eléggé agresszív vagyok lány létemre ha felidegesít valaki.. vertem pár pofán osztálytársam az egész osztály előtt..és így eléggé tekintélyt parancsoló lett az a mondatom, hogy eltöröm a kezét...de nem tudom nálad ez hogy válna be..
2012. aug. 3. 09:11
7/7 anonim válasza:
Szeirntem a fenyegetéssel nem kell foglalkozni. Azzal foglalkozz, hogy te hogy viselkedsz. Ha normális vagy, akkor nem fognak bántani, ill. ha mégis, akkor lesznek, akik melléd állnak.
Ha nincs igaza a fenyegetőnek, akkor hagyd figyelmen kívül, az esély, hogy tesz valamit, úgyis csekély. Ha jogosan kifogásolja a viselkedésedet, akkor pedig magadon változtass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!