Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan védjem meg magam ha a...

Hogyan védjem meg magam ha a kancsalságom miatt "csúfolnak"? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok teljesen kancsal rejtett kancsalságom van ..és folyamatosan hordom a szemüveget és tornáztatom is a szemem .Mert én teszek érte hogy "vissza álljon" .De ha beszólnak vagy gúnyos megjegyzést tesznek a szememre .. vagy épp viccelődnek rajta ..akkor én mit szóljak vissza? Úgy ahogy jó is lenne .. :)

A csapból is csak az folyik hogy nem a külső számít ..egy francokat nem ..(elnézést). Mindenki a tökéletes nőre -lányokra bukik . Akihez egy nap se kell hogy ágyba tudják "fektetni" . Annyira elszomorító hogy a mai világ ilyen ..mindenhol csak ítélkeznek az ember fölött . Egy kép alapján elítélik az embert .. amint meglátnak egy embert magukban alkotnak egy "képet" és az alapján ítélnek .. csak a kinézet alapján ..Pedig én próbálom erősnek mutatni magam..akárhogy is fáj . Na szóval : "Hogyan védjem meg magam ha a kancsalságom miatt "csúfolnak"?Mit csináljak?Ti mit tennétek?"

A válaszolóknak előre is köszönöm ! (:

L/16

2012. júl. 23. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

hát pedig kislány, megmondom neked az igazat. és igen is, idegesít ha nem hiszed el, mert én ezt gondolom. és akkor ne mond nekem, hogy nem ezt gondolom!

gyerek vagy, félsz, nem látsz rá a világra, körülötted a sok lókötő semmirekellő gyereke, akikkel baromra nem kellene foglalkozni, mármint az ilyen beszólásaikkal, mert baromira lényegtelen! és akkor mi van, ha ezt mondják? tök mind1. kicsit feljebbi agyi szinttel pont nem cikiznének ezért, és te ilyenek véleményére adsz? ugyan minek kell küzdeni ellenük? annyira lényegtelen. uncsi.

de amire az első mondatom utal az az: hogy igen is nem a külső számít. csak addig, amíg te magad azt hiszed. és örökké azt hiszed. de amúgy nem számítana! szóval magadban keresd a hibát! mert te tulajdonítasz neki jelentőséget.

a gondolkodás csak rajtad áll.

2012. júl. 23. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazat adok neked .. és úgy van ahogy te mondod . Ne hidd azt hogy az olyan semmire kellő embereknek a véleményére adok .Csak tudod elég rossz érzés és már unalmas is ezt hallgatni hogy én ilyen vagyok ..olyan vagyok .Gondolkodásommal tudom és érzem is hogy baj van ..mert sokszor magamra veszem a dolgokat . De én legfőképp arra lennék kiváncsi hogy mégis hogyan szóljak vissza ? Vagy ti mit tennétek? Amúgy köszönöööm hogy válaszoltál nekem :) !
2012. júl. 23. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Abban a korban vagy amikor nyilván cikiznek ha egy picit másabb vagy mint a többi. Nem tudom hogy nézel ki am, de szerintem rohadt szexy ha egy lány picit rejtett kancsal. Legalábbis akiket én ismerek és rejtett kancsalok azok nagyon bejönnek nekem =DD

Szal fel a fejjel!

21F

2012. júl. 23. 21:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy .és köszönöm hogy válaszoltál!

Privátba küldök képet ..ha kell , tudd hogy nézek ki .:)

Annyira örülök hogy a "felnőttek" annyira máshogy gondolkodnak ..érettebben ..okosabban ..de sajnos nekem még túl kell élnem az én korosztályomhoz tartozó öntelt nagyképű embereket . Lehet ahogy fel tettem a kérdést én még úgy mond "gyerekesnek" hangzok--bár az vagyok valamilyen téren . Pedig én hamarabb nőttem fel mit a felem egykorú tinik.7éves korom óta tudok főzni mosni takarítani mai napig ezek nagy részét én csinálom hogy a szüleimnek segítsek . 14 éves korom óta dolgozom .. eddig is dolgoztam de most már teljesen önálló vagyok . A szüleim ezen kivül is rengeteget dolgoznak mert megvan a saját munkájuk .. ezért ahol tudok besegítek , és akár hogy is van .. nem nagyképűségből mondom de általánosba a szülök irigykedtek rám és mai napig emlékszem rá hogy folyamatosan mondták a szüleimnek hogy .. pl: én milyen ügyes vagyok..meg bár az ő gyereke is ilyen lenne , és én tiszta szívből mondom azt hogy nem bántam meg hogy nem lettem elkényeztetve ..és nem lett minden a seggem alá rakva .Sokszor úgy érzem-éreztem már régebb óta hogy csak az érettebb emberekkel (felnőttekkel ) találom meg a közös nevezőt . Valahogy a velem egykorúaknak másabb a gondolkodásuk. (persze tudom hogy az én gondolkodásommal is baj van ):_D

2012. júl. 23. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük.

Én mindig kövér voltam... Most is az vagyok. Állandóan csúfoltak. Ráadásul olyan is, aki nálam is kövérebb volt. Mert konfliktuskerülő voltam, és soha nem szóltam vissza vagy épp soha nem verekedtem.

Aztán eltelt 6-7 év, én egy állami nagyvállalatnál vagyok vezető mérnök.

Akik annó csúfoltak, eljutottak egy érettségiig és bolti eladóként, "biztonsági őrként" (vasággyal 50 kiló) tengetik a mindennapjaikat. Kedvencem az a srác aki apuci kedvence volt, mindig neki volt a legújabb mobilja, alegjobb ez-az amaz, nem ment egyetemre, mert ápuci majd eltartja. Most egy sarki fatelepen pakolássza a fát.

Ki vitte bármire is?

Nem a külső számít, legyenek céljaid, és igyekezz megvalósítani őket! Mással meg ne foglalkozz :)

2012. júl. 23. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:

"De én legfőképp arra lennék kiváncsi hogy mégis hogyan szóljak vissza ? Vagy ti mit tennétek?"

Én ha kekeckedtek és már untam visszaszóltam, hogy igen kövér vagyok és? Te mennyivel vagy jobb nálam?

Ez (mármint a "testi hiba" nyílt elismerése általában (95%) olyan meglepetést váltott ki, hogy abba is hagyta.)

Ha nagyon unod, mondd hogy igen kancsal vagyok és? Mennyivel vagyok rosszabb nálad? Lehet, kancsal vagyok, de legalább felfogom ép ésszel, hogy más is lehet ugyanolyan okos és jó még ha testi hibája is van.

Vagy valami ilyesmi. Akinek a szellemi színvonala idáig terjed, az ettől teljesen le tud blokkolni.

Volt barátnőm lisztérzékeny volt. 17-18 éves emberek kerülték, mert "jajj elkapom tőle". Örökletes betegséget.

Hihetletlen ostobák tudnak lenni az emberek néha. Ő meg csak röhögött rajtuk :)

2012. júl. 23. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
aha érdekel. küldd persze =)
2012. júl. 24. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek !!! Aranyosak vagytok .. (: és belátom hogy nektek van igazatok .Hisz ti érettben - felnőtt fejjel gondolkoztok és íjátok le a dolgokat. Utolsó akkor küldök képet.c':
2012. júl. 26. 17:56
 9/9 anonim válasza:

Ami bejön ilyenkor. Valami frappánsat válaszolni. Pl. tetszik, hogy ilyen a szemem? Nekem is, én szeretem. Próbáld természetesen felfogni. Esetleg lehet durvábban: Te is szeretnél ilyen szemet? Pont ilyet nem tudok neked csinálni, de szívesen kinyomom az egyik szemed ha akarod...

Egyébként meg nekem az a véleményem, hogy nagyon bájos tud lenni egy lány ha kicsit kancsal. Nem tudom te mennyire vagy az.

2012. aug. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!