Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért engem csúfolnak mindig?

Batta Szilvia kérdése:

Miért engem csúfolnak mindig?

Figyelt kérdés

NEM ISKOLA UNDOR!!

Reggel fel kellek és tudom hogy mennem kel az iskolába de engem csúfolnak mindig és engem ez ki készít idegileg és ezt nem bírom sokáig szíólólgushoz is járok és ő se tud mit tenni másik iskolába nem vesznek át de ugye a suli kötelező így most mit tegyek??? az osztály főnököm se csinál semmit a tanárok sem és ez így nekem nagyon rossz!!! :'(

2012. márc. 7. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:

pszichológus :)

ez sok mindentől függ, pattanásos vagy és súlyfelesleggel küzdesz? mert akkor lehet ezért csúfolnak vagy ha épp nem úgy öltözködsz mint a többi. vagy nem csinálsz olyanokat.. igazából mindenen lehet változtatni csak akarni kell. ha ezzel a problémák miatt küzdesz akkor próbálj változtatni.

súlyfelesleg: diéta vagy mozgás

pattanás: háziszappan, vagy a patikákba veszel krémet rá

öltözködés: nem muszáj a legdrágább cuccokat megvenni de figyelj arra,hogy mit mivel veszel fel, mert hidd el sokat számít a kisugárzás

2012. márc. 7. 07:33
 2/3 anonim válasza:
a csúfolást engedd el a füled mögött mert ha tudják hogy ez idegesít akkor tovább csúfolnak tudom hogy nehéz mert engem is nagyon idegesít ha csúfolnak é észrevettem hogyha nem figyelek rájuk és látják hogy nem idegesít békén hagynak vagy csak csúfolj vissza nekik
2012. márc. 10. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Most MÁR erre no komment..... :'(
2012. márc. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!