Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, ha...

Csak engem idegesít, ha belépek az oldalra és nem jön semmi új válasz?

Figyelt kérdés
mást nem idegel fel ez?
2012. márc. 2. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
néha engem is zavar,de nem leszek idegbeteg azért :)
2012. márc. 2. 14:27
 2/8 A kérdező kommentje:
DE ÉN IGEEEEEEEEN!!! :@ :D
2012. márc. 2. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most remélem örömöt szereztem Neked! :)
2012. márc. 2. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg, mire nem kaptál választ és válaszolunk neked :)
2012. márc. 2. 18:07
 5/8 A kérdező kommentje:
áááhh mindegy,úgysem tudnátok válaszolni sajnos,de azért köszi :)
2012. márc. 3. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valszeg ezért nem kapsz választ, mert olyat kérdezel, amire a népesség igen kicsi százaléka tud válaszolni.
2012. márc. 3. 10:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem a sok troll idegesít fel aki ezen az oldalon szabadon járhatnak.

Szerintem a gyakorikerdesek.hu-ra egyre kevesebb ember jár fel a sok troll miatt.

Az oldal szlogenje hogy "amit máshol nem mertél azt itt megkérdezheted" de a sok paraszt miatt ez pont máshogy van mert a kérdezőt egyből felfaljál hogy milyen h*lye ott a google tanulja meg használni..stb Vagy ha alapból tényleg idétlen a kérdés akkor a kérdezőt élve elkaparják.

Ezért egyre kevesebb ember mer kérdést feltenni itt.

És ugyan ezért az értelmes válaszolókból is egyre kevesebb van,a legtöbb kérdés folyton vitába torkollik.Ha valaki nem ért egyet a másikkal vagy valaki véleménye nem állja meg a helyét azonnal elnyelik a trollok.

Már komolyan régen találkoztam olyan kérdéssel itt ahol ne szóltak volna be egymásnak ha nem értenek egyet.

Ezért egyre kevesebben járnak fel ide és akik feljárnak azok között egyre kevesebb a normális arc akik tényleg érdemben válaszolnak is a kérdésekre ha tudnak.

2012. márc. 3. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:
trollok :D egyébként igazad van,sajnos.
2012. márc. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!