Kit idegesít az hogy az egész országba esik a hó csak ott nem ahol lakik (él)?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy tegnap dél óta esik az Alföldön de itt még szálingózni se b@szik(Téten)Győr-Moson-Sopron.Engem ez nagyon idegesít mert már naygon várom!!!2012. febr. 4. 10:15
1/10 anonim válasza:
Gyere ide :D Itt tegnap óta rohadt sok esett :DD
Üdv az Alföldről :D
hóó *.*
és még most is esik... bocs! :D
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi 10:32 es :DDD
2012. febr. 4. 10:32
4/10 A kérdező kommentje:
De komolyan mindjárt sírok hogy jöjjön már!:(
2012. febr. 4. 10:34
5/10 anonim válasza:
Itt is csak éjjel kezdett el esni..de már egész sok van :) (Veresegyház-Budapest mellett).
6/10 anonim válasza:
Miért vagyok szemét? :( Eddig én nyiffogtam állandóan,hogy legyen :D Kiidegeltem ezzel mindenkit:D
Mert eddig ugye minket került el..
7/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs. Kecskeméten lakom, van vagy 30 centi, az útkotrók nem dolgoznak, egyelőre azt sem tudom, boltba hogy jutok el, mivel az autó sem igazán akar beindulni.
8/10 anonim válasza:
Egyébként tényleg nem túl jó ez a sok hó..nekem holnap fontos dolgom lesz, és azt sem tudom, hogy jutok el oda.Az ételt is nehezebb beszerezni, mert csúsznak az utak.Autóval nem is nagyon lehet közlekedni!
9/10 anonim válasza:
vas megyében (Szentgotthárdon)vagyok és ezen a télen nem volt 1mm hó sem! :(
10/10 anonim válasza:
Én is Vas megyei vagyok, és szintén nem esik... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!