Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan védjem meg magam? 14/L

Hogyan védjem meg magam? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! 14 éves leszek nyáron, és utána ugye 8. osztály, járnom kell előkészítőre. (vagyis akarok) és pl, ha csepelre megyek, ott rengeteg a cigány akiktől félek. (Ne gyertek az előítéletességgel, mert msot nem e a bajom) Többször kötöttek már belém itt pesterzsébeten is, de félek a buszon/villamoson ha egyedül leszek többen fognak. Hogyan tudnám megvédeni magam? mármint...Ha többen vannak nemtudok elfutni. De ha emg akarnak erőszakolni? Vagy valami? Nagyon félek az ilyenektől...:S

Köszi a normális válaszokat!

2010. ápr. 25. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
gázspray legyen nálad!
2010. ápr. 25. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
és azt hol lehet kapni?
2010. ápr. 25. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

paprika spray de azzal csak egyembert tudsz lefujni :(

önvédelemi sportra járni (női kick-box jó hatás lenne )

vagy vkit megkérnél aki elkísérne

ezt szeríntem mindenképpen olvasd ell

[link]

vagy keres googleba -> önvédelem nőknek háthha találsz valami jó dolgot

15/F

2010. ápr. 25. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vezérműlánc a farmerre, az öved mellé. Ha baj van csak kirántod azt csatt. Azt hiszem többé nem kel fel az illető! :)

F/18

2010. ápr. 25. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
lányok kezébe nem való se boxer se vipera se lánc.nektek a gázsprét ajánlanám. én régen nem hittem benne fiuként hogy hatásos de mikor kipróbáltam magamon 4-5 csepptől már össze zsartam maga :D
2010. ápr. 25. 19:49
 6/9 anonim válasza:
jaa én is a gázsprayt ajánlanám az a szar h ha többen vannak nemtudsz mit csinálni...mondjuk én még beszereztem egy bicskát is:D még ha nem is használom biztonságosabban érzem magam:)
2010. ápr. 25. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ezeknek csak a pofájuk nagy. De persze ez nem mindig igaz, de legtöbbször igen. Azt mondtad sokszor kötöttek beléd... De még nem történt semmi komoly gondolom. Etán se fog szerintem. Ha védekezni akarsz, akkor ne egedül menj, vagy legalább próbálj meg normális alakok közelében lenni. Amikor én kisebb voltam én is mindig normálisnak tűnő emberek közelébe voltam, ha láttam a közelben gázos alakokat is. Amúgy a paprika spray se rossz ötlet... csak ügyesen kell azzal is bánni. Piacon biztos lehet venni. Ismerősöm ott vett.
2010. ápr. 25. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ha olyan helyen vagyok, akkor a kulcsot bele veszem a tenyerembe (a fogó részét bele állítom a tenyerem közepébe) ökölbe szorítom a kezem és a kulcsnak a kulcs részét ki állítom a mutató és a középső ujjam közt, belerakom a kezem a zsebembe, valaki megpróbál erőszakoskodni, azt hiszem egy jól bevitt állas örök heget hagy rajta..

Meg New Yorker-be vettem gyűrűt, vasból van, ilyen nagy kör formájú és nagyon apró szegecsek állnak ki belőle (pajzsot szimbolizál) egyik haverom egyszer messzire ment én meg reflex szerűen megütöttem és azt hittük eltört az arccsontja.. Nagyon durva volt! Divatos és még önvédelmi célokra is tökéletes!

Amúgy tényleg a paprika spray a legjobb megoldás! :)

2010. ápr. 26. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Csepelen lakok,és az ilyeneknek általában csak a szájuk nagy,tesznek egy két megjegyzést és tovább mennek.velem is volt már igy,amikor este mentem végig a sétáló utcán.sőt még nappal is be be szologatnak,de el kell engedni a füled mellett és tovább menni.nekem például Tökölön szolt be egy román gyerek hogy: -szia bébi elszökünk?-és közeledett felém.ránéztem és mondtam hogy kösz de nem.aztán fogta magát és elment. ha látják hogy nem félsz nem kötekednek. velem igy van.de a paprikaspray tényleg jó ötlet.
2010. aug. 10. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!