Miért néznek le emiatt?
Figyelt kérdés
nos az a helyzet, hogy eléggé lenéznek/utálnak a személyiségem miatt. Csendes vagyok és általában egyedül szeretek lenni és legtöbbször szinte nem is szólok senkihez, ez nem azért van mert félek tőlük csupán így érzem jól magam. a legtöbb hülyeségen amin az osztálytársaim röhögnek azon én nem mert szimplán nem tartom viccesnek.a véleményemet is inkább magamban tartom csak ha kérdezik akkor mondom meg. őszintén. Vannak akik szerint emos vagyok mert inkább a sötét ruhákat szeretem meg oldalfrufrum van.2012. aug. 2. 20:50
1/10 anonim válasza:
Sajnos meg kell erőltetned magad és színészkedni kicsit,mert ez így megy még ha a nagy filmekben nem is így van.Én is ilyen vagyok csak nem vok EMO-s,de hát a társaság megkívánja sajnos :)
2/10 anonim válasza:
Nem kell színészkedni!!!
Éld az életed, ahogy neked tetszik!
3/10 anonim válasza:
Ugyan az vagyok mint te. Engem egy időbe folyton csúfoltak , hogy "kis emós" ilyenek. De én csak mosolyogtam! Végtére is ha nem ismernek és úgy szekállnak az az ő szegénységi bizonyítványuk.:) Igaz nem úgy vol t hogy ha nem foglalkozom velük akkor békén hagynak.. Sőt! Annál jobban piszkáltak én viszont annál inkább lesz@rtam. Azért itélnek el mert sekélyes , "csak a külsőségek számítanak" típusú emberek. De ne aggódj lesznek majd akik benéznek a felszín alá és rájönnek , hogy nem is vagy te olyan rossz. :) Mert biztos , hogy nem:) Sok szerencsét!
4/10 anonim válasza:
Tanulj meg valamit. Bárki is nézzen le téged, Ő sem jobb. Sőt... Te szimplán csak csendesebb vagy, ami nem feltétlenül baj. A bölcsek sem prédikálnak sokat. De mikor megszólalnak, az igazat mondják. Míg aki leszól téged (ha kb semmi mértékben is), bántja az embertársát lelkileg. Ezért ne vedd magadra sosem amit mond rád. Ha bánt a dolog, válaszolj ennyit szépen, finoman: Sajnálom, de én ilyen vagyok, és így érzem jól magam. Ha emósnak neveznek, szintén ne vedd fel. A külső semmit sem jelent. Ezen kívül én az írásodból úgy látom, nem követed (jól is teszed) a felaprítom az erem féle öngyilkossági módszerüket, amit sokan közülük szoktak. Szóval nem veled van a baj, a világ lett ilyen undorító. (Tisztelet a kivételnek) Maradj az, aki eddig voltál, ne színlelj. Remélem segít valamelyest az írás. :)
5/10 anonim válasza:
Nem inkább annyiról van szó, hogy nem hajlandóak nyitni feléd? Egyenesen gyűlölni ilyesmiért senkit sem szokás.
6/10 anonim válasza:
Szellemes ember mindenekelőtt a zaklatástól, a fájdalomtól való mentesség, nyugalom és pihenés után fog törekedni, tehát csendes, szerény és lehetőleg háboríttatlan életre és az úgynevezett emberekkel való némi ismeretség után az elvonultságot, sőt, ha nagy szellemű, az egyedüllétet választja. …mindenki abban a mértékben keresi a társaságot, a milyen mértékben szellemileg szegény, vagy általában közönséges.
Arthur Shopenhauer: Életbölcselet
7/10 anonim válasza:
Ugyanolyan vagy mint én. Semmi tisztelettel sincsenek feléd, és nem igazán szolnak hozzád. Nem kell színészkedned. Egyszerűen csak néha talán csatlakozz a témájukhoz, bár tudom hogy ez nem nagy segítség. Én tudod mit tettem? Beszereztem egy acélbetétes bakancsot. Lehet hogy utálnak de ha gec*skednek, akkor csak megindulok feléjük és már futnak. :D Egy olyannal csontot törni is lehet szóval megértem őket. Én ezt tudom tanácsolni.
8/10 anonim válasza:
Ilyen vagyok én is, és tudom, hogy ez gyakran nagyon idegesítő. Én sem röhögök minden hülyeségen, amin a többiek igen. Ha meg néha röhögök is, akkor állandóan szóvá teszik, hogy "nézd még ő (én) is röhögi" és ez annyira idegesítő. Már mindenki megszokta hogy csendes vagyok és ha kicsit is hangoskodni próbálok vagy valami, akkor már egyből mindenki engem bámul. Szerintem ezen nem lehet változtatni, mindenkit ugy kell elfogadni, amilyen. Emiaat szerintem neked sem kell aggódnod.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tényleg. :))))
2012. aug. 4. 00:41
10/10 anonim válasza:
Éld nyugodtan az életed, ne azért kedveljenek meg akit eljátszol, hanem azért aki vagy :) és az oldal fufru az semmi, nekem is az van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!