Titeket is csak öreg bácsik néznek meg?
Nekem már elegem van.Mintha csak azok érdeklődnének irántam más senki.Ma csak 3 akart leszólítani az utcán.Mi a baj velem?Most legszívesebben öngyilkos lennék,de vallásos vagyok,ezért nem teszem.De utálom az életemet.Úgy érzem,nem kellek senkinek,mindenki magasról sz@rik rám,a saját szüleim is,nekik sem kellek.Pasim sem volt még olyan,aki szeretett.Miért nem kellek senkinek?Úgy érzem az egész világ engem szívat,mindenki utál.Nem tudom,mivel provokálom ki,hogy belém rúgjanak az emberek,de már ku.rvára fáj.Előbb utóbb mindenki ezt csinálja,senki se tud velem toleráns lenni,senki sem értékel semmire.Én meg már lassan ott tartok,hogy utálom az embereket és úgy látszik,ők is engem.Nem érdekelnek a válaszok,nincs kérdés,csak most ide írtam ki a fájdalmamat,mert jól esett,tőlem moderálhatjátok is a "kérdést".
Mégiscsak van egy kérdésem.Mindenki ilyen nyomorultul érzi magát a női szerepben,vagy csak én?Mégiscsak érdekel,hogy mit írtok.
Ja és nem megyek pszichológushoz.
Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést! (Jó nekem nincsenek ilyen negatív gondolataim, próbálom viccre venni) De most komolyan: engem is mindig megnéznek-megszólítanak-(próbálnak) fogdosni a vén bácsikák. Nem értem én sem :D Annyira utálom én is! A korombeli pasik meg kb. barátként kezelnek.
Hány éves vagy?
23/N
Engem meg csak a kukásautó hátulján álló, meg az útszéli árokásó bácsik néznek meg.
Meg reggelente amikor sétálok munkába, sokszor megáll mellettem egy Csepel-tanyabike-os öreg bácsi, h elvigyen e :)
Valamit változtatnod kellene, hogy felkeltsd a célkorosztályod érdeklődését. Tegyél fel egy képet, mert így vaktában azt sem tudjuk, hogy milyen a külsőd.
Bár azt sem mondtad, hogy kit keresel. Nyegle huszonévest vagy igazi férfit.
Igaz, ilyen stílussal eléggé nagy hátránnyal indulsz. Első körben ezt kellene felismerned.
5 Nincs képem.Amúgy nem vagyok csúnya,csak nem követem a divatot,mert nem illik hozzám.Hullámos hajam van,nem tudom egyenesíteni,mert képtelenség.Sokan mondják,hogy jól nézek ki.
7 Nyegle 20onévest keresek.:)
8 Nincs túl sok barátom.Amúgy a korosztályomban is próbálkoztak,de azok mind alkoholisták voltak.Ez komoly.Úgyhogy várok az igazira:)Csak nem szeretem,amikor így megaláznak ezzel a viselkedéssel ezek a szánalmas emberek.De látom,nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!