Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket is csak öreg bácsik...

Titeket is csak öreg bácsik néznek meg?

Figyelt kérdés

Nekem már elegem van.Mintha csak azok érdeklődnének irántam más senki.Ma csak 3 akart leszólítani az utcán.Mi a baj velem?Most legszívesebben öngyilkos lennék,de vallásos vagyok,ezért nem teszem.De utálom az életemet.Úgy érzem,nem kellek senkinek,mindenki magasról sz@rik rám,a saját szüleim is,nekik sem kellek.Pasim sem volt még olyan,aki szeretett.Miért nem kellek senkinek?Úgy érzem az egész világ engem szívat,mindenki utál.Nem tudom,mivel provokálom ki,hogy belém rúgjanak az emberek,de már ku.rvára fáj.Előbb utóbb mindenki ezt csinálja,senki se tud velem toleráns lenni,senki sem értékel semmire.Én meg már lassan ott tartok,hogy utálom az embereket és úgy látszik,ők is engem.Nem érdekelnek a válaszok,nincs kérdés,csak most ide írtam ki a fájdalmamat,mert jól esett,tőlem moderálhatjátok is a "kérdést".

Mégiscsak van egy kérdésem.Mindenki ilyen nyomorultul érzi magát a női szerepben,vagy csak én?Mégiscsak érdekel,hogy mit írtok.

Ja és nem megyek pszichológushoz.

2012. ápr. 28. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
engem meg mindig meg akarnak fogdosni
2012. ápr. 28. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést! (Jó nekem nincsenek ilyen negatív gondolataim, próbálom viccre venni) De most komolyan: engem is mindig megnéznek-megszólítanak-(próbálnak) fogdosni a vén bácsikák. Nem értem én sem :D Annyira utálom én is! A korombeli pasik meg kb. barátként kezelnek.

Hány éves vagy?

23/N

2012. ápr. 28. 16:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem,csak engem céloznak meg állandóan.Szerencsére azért nem fogdosnak.Egyik vénember egyszer megtette,de megütöttem,2X is.Ez régen volt,azóta lehet,már a föld alatt van.Amúgy 22.
2012. ápr. 28. 16:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ha filmekben látok ilyet,én is nevetek,de élőben kicsit megalázó.Tiszteljen már meg annyira,hogy nem tesz ilyet.Mint embert tiszteljen.Az igazán nem sok.Mármint úgy látszik,van akinek igen.
2012. ápr. 28. 16:38
 5/12 anonim válasza:
képet
2012. ápr. 28. 16:42
 6/12 anonim válasza:

Engem meg csak a kukásautó hátulján álló, meg az útszéli árokásó bácsik néznek meg.

Meg reggelente amikor sétálok munkába, sokszor megáll mellettem egy Csepel-tanyabike-os öreg bácsi, h elvigyen e :)

2012. ápr. 28. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Valamit változtatnod kellene, hogy felkeltsd a célkorosztályod érdeklődését. Tegyél fel egy képet, mert így vaktában azt sem tudjuk, hogy milyen a külsőd.

Bár azt sem mondtad, hogy kit keresel. Nyegle huszonévest vagy igazi férfit.

Igaz, ilyen stílussal eléggé nagy hátránnyal indulsz. Első körben ezt kellene felismerned.

2012. ápr. 28. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze,előfordul az ilyesmi,nem vagy vele egyedül,tudom,milyen kellemetlen,velem is gyakran történik ez.Az amúgy nem lehetséges,hogy nem veszed észre a környezetedben azokat a korodbeli srácokat,akik érdeklődnek irántad?Sokáig én is csak a babaarcú 25 éves szépfiúkat néztem meg,miközben a 30as álompasik bomlottak értem,csak nem vettem észre őket,mert beleéltem magam,hogy úgysem kellek senkinek.Próbálj meg változtatni egy kicsit a baráti társaságodon,tudom,hogy most rettentő nehéz,de próbálj meg másfajta emberek közé eljárni,ismerkedni,jól érezni magad.A bácsikákat próbáld meg elfelejteni és nem magadra venni-gondolj arra,nekik ennyi jutott,hogy az utcán fiatal lányokat idegesítsenek,viszont előtted még ott az egész élet!
2012. ápr. 28. 16:48
 9/12 A kérdező kommentje:

5 Nincs képem.Amúgy nem vagyok csúnya,csak nem követem a divatot,mert nem illik hozzám.Hullámos hajam van,nem tudom egyenesíteni,mert képtelenség.Sokan mondják,hogy jól nézek ki.

7 Nyegle 20onévest keresek.:)

8 Nincs túl sok barátom.Amúgy a korosztályomban is próbálkoztak,de azok mind alkoholisták voltak.Ez komoly.Úgyhogy várok az igazira:)Csak nem szeretem,amikor így megaláznak ezzel a viselkedéssel ezek a szánalmas emberek.De látom,nem vagyok egyedül.

2012. ápr. 28. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:
és miért nem akarsz elmenni pszichológushoz? egy kis önbizalomnövelés, pozitívabb látásmód nem biztos, hogy ártana, és legalább vele akármiről el tudnál beszélgetni ami bánt.
2012. ápr. 28. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!