Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj van velem, ha úgy gondolom...

Baj van velem, ha úgy gondolom, hogy az élet felesleges?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:53
 1/10 anonim válasza:
hát elég nagy baj, nem látod az életben rejlő jó dolgokat...
2012. aug. 2. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Felesleges szenvedés szerintem is.
2012. aug. 2. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Az élet szar, néha elviselhetően szar, néha viszont nagyon szar.

Megkell tanulni látni a jót benne ha ez meg van akkor mar boldog leszel.

2012. aug. 2. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
De nekem sosem volt célom az életben. Csak azt látom, hogy az emberek szenvednek. Én nem lelem örömömet semmiben a rajzoláson kívül. Az szinte az egyetlen tevékenységem. Megölni magamat viszont nem szeretném, mert tudom, vannak akik szeretnek és nem szeretnék nekik fájdalmat okozni, de nem tudom, mit kezdjek magammal.
2012. aug. 2. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így voltam egy ideig. Aztán változtattam a hozzáállásomon, és lány csak! Az élet szép! :)
2012. aug. 2. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Eh, nem lány csak, hanem LÁM CSAK! :D
2012. aug. 2. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Az élet szenvedés (néha egy-két pillanat boldogsággal és örömmel), az emberi világ úgy rohadt, ahogy van. Nincsenek barátaim, társam, nem kívánok lealacsonyodni a többség szintjére, csak hogy legyenek. Ettől függetlenül szívesen segítek a magam módján, ha igényli valaki (éppen azért, mert mindenki szenved, csak van aki azt hazudja magának, hogy nem).

Nekem az olvasás, gondolkozás, önfejlesztés az, amiért még élek. Neked ott a rajzolás, és próbálj még találni valamit, ami előre visz emberileg és szellemileg.

Ajánlom olvasnivalónak:

[link]

2012. aug. 3. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:

"mindenki szenved, csak van aki azt hazudja magának, hogy nem"

"önfejlesztés az, amiért még élek."

Az az önfejlesztés nagyon nem megy neked, ha szerinted mindenki szenved. Az önfejlesztés lényege, hogy ne szenvedj! Minek csinálod, ha szerinted lehetetlen?

2012. aug. 3. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagy. Az önfejlesztés lényege, hogy szembe tudj nézni a halállal, az elszigeteltséggel, a világ értelemnélküliségével, a támasz nélküliséggel, elvetni mindazokat az önámításokat, amivel az ember hitegeti magát azért, hogy ne kelljen a valósággal szembe néznie. Olvass Nietzschét, Schopenhauert, és megérted talán, hogy miről beszélek.
2012. aug. 3. 23:12
 10/10 anonim válasza:
54%
Teljes mértékben egyetértek veled! És ne aggódj, semmi baj nincs veled! Azokkal az idióta barom agyatlan "zombi robotokkal" van gond akik körül vesznek téged és nem értik még a problémádat és nem engedik hogy kinyílj és az lény aki. A mai "menőző" világban ahol minden "sztár" akár lenni az egyén mint olyan elvész. Rajtad áll, hogy folytatod-e eme értelmetlen harcot vagy sem. Jobb tanácsot én sem tudok adni mivel én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Az élet túl szar ahhoz hogy igaz legyen és mégis, még nem láttuk a javát! Biztosan még akarod várni? Én nem. A szüleid miatt még ne aggódj, ha tényleg szerettek volna, akkor észrevették volna a jeleket hogy valami nincs rendben, ( Nem veled hanem a környezeted által rádmért hatásokkal ) és cselekedtek volna. Én jelenleg egyetlen érdemi és civilizált elfoglaltságot a gondolkodást tartom és végzem. Semmi más nem vonz és nem is érdekel hisz miért is érdekelne? Mást sem érdekelt mivel velem hosszú évekig és íme! Mindig csak az utolsó pillanatban jövünk rá hogy nagy baj van, de akkor már késő és nincs mit tenni! Jópofizással még sztereotípiás "reménykeltő" szavakkal még csak döntünk a helyzeten és becsapjunk magunkat és azt is akinek segíteni akarunk. Ennyit a mai rohanó világról. Még annyi ha bárkinek szemetszúrt amit leírtam vagy késztetést érez hogy vissza szóljon egy újabb sztereotípiák szöveggel, annak ajánlom figyelmébe azt a kislányt, aki egyszer a nagy és hatalmas Ferenc pápától kérdezte még: "Miért kell a gyermekeknek szenvedniük?" és még az öreg sem tudta a választ erre. Ennyit erről. A nagyképű barmoknak pedig akik kiröhögtek másokat mert ezt a rohadt világ nem pusztult el 2012 végén csak annyit: mindannyian jobban jártunk volna ha elpusztul ez a rohadt világ mert így lassú és szenvedő kínhalálra vagyunk ítélve mindannyian! Ezt tartjátok a fejetekben!
2016. ápr. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!