Transexuális lány vagyok!?
Vagy is fiúnak születem de lánynak érzem magam már vagy 13 éves korom óta.Most 23 éves ként kezdtem úgy érezni hogy nem bírom tovább ezt a dolgot és elkezdtem elmondni barátoknak és szüleimnek eddig titkoltam a dolgot a hogy tudtam.Viszonylag jól fogadták a dolgot de a anyám nagyon nem akar hallani arról hogy belekezdjek a átalakulásba azt mondja fogadjam el magamat olyannak milyenek születem.
Szerintem a meg jelenésem is arcra és testileg is inkább lányos mint férfias és mellem is nagy de nem nézek ki annyira csajnak hogy úgy is mennyek embere közé inkább semlegesen öltözök.Soha nem volt "férfi ként" sexuális vágyam teszem azt "meg dugni egy nőt" de visszont a nők fele vonzódom még így is szóval mintha Leszbikus nő lennék.Most nem tudom eldönteni hogy mi legyen a szívem a nőieség felé húz de félek a egész dologtól hogy fog rám mindenki nézni a családban ha 1x eljutok oda hogy elkezdtem lelkileg meg nagyon meg terhel néha estéket sirokát mert úgy fáj a lelkemnek ez az egész probléma.Szerintetek mi a helyes döntés ? :'(
23/F aki valóban lány
Megértelek, mivel én is az vagyok. Lánynak születtem, de fiúnak érzem magam, ráadásul a fiúkhoz vonzódom.
Azt írtad, hogy akiknek elmondtad, azok egész jól fogadták, kivéve anyádat. Szerintem vágj bele, anyukád is előbb-utóbb megbékél, ez a te tested és a te életed. Lehet, hogy közhelyes, de akik tényleg szeretnek, azok elfogadnak így.
Én a családból senkinek sem mondtam még el, mert szerintem ők nem fogadnák jól. Pár barátom tudja, ők már sejtették is, hogy valami van velem.
Ma már van lehetőség, hogy változtassunk, és ezt szerintem ki is kell használni.
21/L aki fiú
Pedig meg fogod bánni, normális műtétre nem lesz pénzed, az eredmény pedig tökéletes műtét esetén is katasztrófa főleg ahogy idősödni fogsz.
De viszont a nők fele vonzódom még így is szóval mintha Leszbikus nő lennék - ez azért lehet mert valószínűleg mindig féltél a lányoktól. Mint ahogy leírtad kissé lányos a testfelépítésed. Ezt ahogy TE MAGAD leírtad, nekem úgy tűnik, hogy gyakran éreztették is veled. A környezeted, az iskolában az osztálytársaid például.
Emiatt egyre jobban az rögzült már már kis túlzással élve: Pavlovi reflexként beléd, hogy voltaképp lánynak születtél. Ez az is bizonyítja, hogy saját magad bevallod, hogy a nőkhöz vonzódol.
A nagyobb probléma viszont nem ez. Hanem az, hogy érzed: nem jót teszel. A családodra hárítod saját bűntudatod és szégyenérzeted.
Szerintem a hormon kezelés elég ne csinálj műtétet. Amúgy szerintem a transexualis ban pont az a vonzó ha nincs át operálva( mármint h meg van az a kis plusz)
Nem volt eddig meg transzexualis lanyal kapcsolatom, de már volt egy kis tapasztalatom és nagyon pozitív élmény. Semmi extra csupán egy jó kis szórakozás volt. Azóta is szeretnek hasonlóval barátkozni de valahogy nem volt ra esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!