Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy biszexuális valaki? Ez már annak a jele?

Figyelt kérdés

Légyszi, kíméljetek a trollkodó, illetve az ócsárló kommentekkel, csak komoly választ szeretnék...

Szóóval... Lány vagyok. És nagyon szeretnék pasit, és tényleg a pasik után is nézek, de egyre többször nézek lányokat is. Például vonzza a tekintetemet a női mell is, persze diszkrét maradok... Próbálom általában elterelni a figyelmemet.... Nem kaptak még rajta a stírölésen. Bár, nem is csinálom olyan nagyon feltűnően. Szóval... szerintetek biszex vagyok?

2012. júl. 29. 01:27
 1/7 anonim válasza:
68%
szerintem csak kissebségi komplexusod van. meg vagy elégedve saját magaddal? zavar az, h ha valakinek nagyobb melle van mint neked (vagy keményebb) ?
2012. júl. 29. 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Pasit keresel? Nincs kedved megismerkedni velem? :D

Korod?

2012. júl. 29. 02:24
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
privibe
2012. júl. 29. 02:26
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Komolyan olyan hülyeségeket tudnak néhányan írni...A legtöbb fiatal úgy van ezekkel a dolgokkal mint valami vírussal, hogy jaaaj, csak őt ne fertőzze meg...Minden fejben dől el. Ha nem érzed magad annak, akkor nem vagy az...kész...ennyi.

Amúgy szerintem a nők alapból megnézik a többi nőt...Én is megnézem...De még sosem fantáziálgattam arról, pl. hogy egy nővel hancúroznék

2012. júl. 29. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
ez az egész szexualitás egy kitaláció, baromság! Aki a szépet tudja értékelni az meg is nézi, és ha teheti ki is próbálja. Nem éppen ide illik, de most épp ez jutott eszembe: "ALKALOM SZÜLI A TOLVAJT" Frappánsabban nem tudom elmagyarázni!
2012. júl. 29. 10:34
 6/7 anonim válasza:
Azt nem írtad le, hogy hány éves vagy, de nagyjából a kérdésből azt szűrtem le, hogy serdülő korban lehetsz... :) Ez csak tinédzser kori kíváncsiság, bár ha visszatekintenénk kb. 30 évvel ez előtre nem nagyon fordulna meg az ilyen. Nem hiszem hogy biszexuális lennél, kíváncsi vagy, ennyi.
2012. júl. 29. 10:37
 7/7 anonim válasza:

Hát figyelj

Lány vagyok és biszex... Nehéz volt elfogadnom de na... Szóval én úgy jöttem rá, hogy egyre több lányt néztem meg az utcán is és utána csókolóztam egy lánnyal és így jött

Szóval lehet.. De ez nem szégyen.. (Szerintem)

2015. dec. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!