Honnan lehet tudni, hogy biszexuális valaki? Ez már annak a jele?
Légyszi, kíméljetek a trollkodó, illetve az ócsárló kommentekkel, csak komoly választ szeretnék...
Szóóval... Lány vagyok. És nagyon szeretnék pasit, és tényleg a pasik után is nézek, de egyre többször nézek lányokat is. Például vonzza a tekintetemet a női mell is, persze diszkrét maradok... Próbálom általában elterelni a figyelmemet.... Nem kaptak még rajta a stírölésen. Bár, nem is csinálom olyan nagyon feltűnően. Szóval... szerintetek biszex vagyok?
Pasit keresel? Nincs kedved megismerkedni velem? :D
Korod?
Komolyan olyan hülyeségeket tudnak néhányan írni...A legtöbb fiatal úgy van ezekkel a dolgokkal mint valami vírussal, hogy jaaaj, csak őt ne fertőzze meg...Minden fejben dől el. Ha nem érzed magad annak, akkor nem vagy az...kész...ennyi.
Amúgy szerintem a nők alapból megnézik a többi nőt...Én is megnézem...De még sosem fantáziálgattam arról, pl. hogy egy nővel hancúroznék
Hát figyelj
Lány vagyok és biszex... Nehéz volt elfogadnom de na... Szóval én úgy jöttem rá, hogy egyre több lányt néztem meg az utcán is és utána csókolóztam egy lánnyal és így jött
Szóval lehet.. De ez nem szégyen.. (Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!