Nagyon nagyon szeretnek hasonlitani egy lanyra, ez normalis? Massal is van ilyen hogy "masvalaki" szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Mar szinte csodalom ot.Gyonyoru,vicces,kedves,sok baratja van,okos...stb :) Massal is van ez igy? En jol erzem magam a boromben,de o megis olyan fantasztikus lany es en is olyan szeretnek lenni mint o.
18/L
#lány #csodál
2012. júl. 16. 02:42
1/3 anonim válasza:
Olyan értelemben, sűrűn szoktam látni lányokon, nőkön, hogy megölnék a másikat, aki náluk szebb vagy okosabb vagy helyettük tündököl a középpontban. Azt kívülállóként nem tudom eldönteni, hogy ilyen esetben ők belül úgy rendezik le, hogy megölnék a másikat, hogy ők előrébb jussanak vagy egyszerűen a helyükbe képzelik magukat. Csak azért válaszoltam nem nő létemre, mert szerintem erre őszinte választ nem fogsz kapni. Mindenki, aki illetékes lenne úgy gondolja, most okosan elrejti a nyilvánvalót. Egyébként, ha a fenti 5 tulajdonságából meg kéne nevezni, hogy melyikért csodálod a legjobban, mit írnál?
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez normális, főleg ha tényleg jól érzed magad a bőrödben! Én is nagyon szeretnék hasonlítani emberekre ugyanúgy mint te, talán még furcsábban. :D Én megpróbáltam azt hogy nem külsőre hanem belsőre akartam olyan lenni mint az a bizonyos ember. És én is jól érzem magam. Ne ijedj meg! :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem is normális. Én is szeretnék hasonlítani valakire, eközben nagyon jól megvagyok így... Talán csak hiányzik valami új az életedből/életemből/életünkből, valami újra vágyunk és szimpatikusnak találjuk a másik személy életét.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!