Hogy legyek nyitott?

Figyelt kérdés
Világ éltemben nagyon zárkózott, nehezen oldódó voltam, de most már nagyon szégyellem. Segítetek?

2012. júl. 31. 20:36
 1/8 anonim válasza:
Erre én is keresem egy ideje a megoldást eddig sikertelenül :/
2012. júl. 31. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak elhatározás kérdése!Régen én is ilyen voltam, aztán elhatároztam, hogy változtatok.

Nagy adag önbizalomra volt szükségem, elhittem, hogy valóban értékes, érdekes ember vagyok!Valamint többet érdeklődtem az emberek iránt, gátlástalanul megkérdeztem, ami érdekelt.

Meg kell szeretned magadat és másokat is!

Légy mindenkivel kedves és barátságos!

2012. júl. 31. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!(=
2012. aug. 1. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehetsz nyitott,hogy kinyilsz. Megszünteted a kudarctól való félelmedet. Tehát hogy nincs bátorságod szóbaállni, ismerkedni, mert félsz, hogy elutasítanak.

Nézd, lehet, hogy elutasítanak olykor - olykor, de még ez is megéri. Szánd el magad, vedd a bátorságot, és találj ki ügyes trükköket, kérdeznivalókat, beszélgetés kezdő fordulatokat. Törd a fejed, le is írhatsz néhányat egy füzetbe, és gyakorolhatod.

Mindig jóindulatú gondolatokat forgass az agyadban, másokról is, meg magadról is. Ez teljesen átszinezi majd a légkört, ami körülötted van, és könnyen megy minden.

2012. szept. 12. 22:59
 5/8 A kérdező kommentje:
jajj, de aranyosan megírtad. köszönöm! :)
2012. szept. 13. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

- Bocs! Nem tudnál egy kis szalicilt adni kölcsön?

- Szalicííílt? Minek? ?

- Tudod, elfelejtettem venni. És te igazán kedvesnek látszol.

- Most viccelsz?

- Persze. Azt se tudom mi az a szalicil. De jól hangzik, nem?

2012. szept. 14. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

- Mert a nagymamám olyan bölcs volt, mikor nála nyaraltam, mindig elküldött a valamelyik nénihez szalicilért.

- És mi volt abban a bölcsesség?

- Kis bamba voltam, alig mertem megszólalni, és nem tudtam megismerkedni senkivel. De szalicilt kérni muszáj volt.

- Kezdem érteni. És melyik faluban volt ez?

- Sose találnád ki. Nyírjákóban.

- Akkor most már meg vagyunk ismerkedve, igaz?

2012. szept. 15. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a nyitott aki szabados,szabadelvű és mindent kipróbál.
2016. nov. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!