Lehet hogy az a sorsa hogy örökké magányos legyen?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nekem ez a sorsom. Mert nem tudok beszélni a nőkkel, nem tudok kapcsolatot létesíteni.2009. júl. 17. 17:05
1/7 anonim válasza:
Lehet. Ha hiszel a sorsszerűségben. Hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Akarsz barátnőt? Ha igen, akkor lesz is barátnőd. Nem leszel magányos.
3/7 anonim válasza:
Ez butaság. Változtatnod kéne. Csak akkor lesz ez a sorsod, ha elhiteted magaddal. Az egész csupán rajtad múlik, a hozzáállásodon.
4/7 anonim válasza:
lehetnél türelmesebb is van elég időd
van aki 78 évesen ismeri meg az igazi szerelmet
5/7 anonim válasza:
Azért mert nem tudsz beszélni a nőkkel, lehetsz nagy koponya. szerintem ha most magányosnak is érzed magad, változni fog!
Nem mindenkinek tetszik az olyan ember, aki önti magából a szavakat, ez tud taszító is lenni.
6/7 anonim válasza:
Én meg nem tudok beszélni a férfiakkal... ha írsz egy privit, esetleg gyakorolhatunk egymáson. :)
7/7 anonim válasza:
Minden ember a maga életének kovácsa, ha hiszel valamiben, azt végrehajtod. Minden csak rajtad áll vagy bukik. De hinni valamiben nehéz, valaki istenhez fordul valaki htatfordít neki, valaki pedig belegebed és elnyeri jutalmát :) nem adnak semmit ingyen... sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!