Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől puhultam így el? 15/f

Mitől puhultam így el? 15/f

Figyelt kérdés
régen kb. voltam olyan gonosz mint Hitler :D de komolyan mostmeg Children of Distance-t halgattam és elsírtam magam :/
2012. júl. 30. 01:12
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Tessék? Nem hinném, hogy jó, ha "gonosz" vagy hülye keménylegény vagy, az meg, hogy elírtad magad egy számon, miért is baj? Inkább azt jelentheti, hogy fejlődésen mentél keresztül. Ez a Children of Distance az a magyar banda, ami clichés szövegeket nyom a szerelemről? Úgy emékszek, de nem biztos.
2012. júl. 30. 01:23
 2/8 Filinger Artemisz válasza:
Mejik számukat hallgattad? Amúgy ez nem baj. Én néha elsírom magam pár dalon de csak akkor hogyha a règi emlèkekre gondolok... De a sírás az nem szégyen hogyha tèlleg úgy èrzed hogy ez megérint téged.
2012. júl. 30. 01:35
 3/8 A kérdező kommentje:
első válaszoló igen, az az!
2012. júl. 30. 01:36
 4/8 A kérdező kommentje:
második válaszoló az emlékezz rám 2-t
2012. júl. 30. 01:37
 5/8 anonim ***** válasza:

szánalmasak a gonoszkodó pasik akik azt gondolják, hogy attól menők, mert úgy viselkednek mint valami filmbeli macsók

legyél normális inkább

2012. júl. 30. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
jobb ha nemvagy gonosz
2012. júl. 30. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
tudtad hogy hitlernek csak 1 golyója volt? :D ha a millió mészárlása nem is,ez eltántoríthatna attól,hogy magadhoz hasonlítsd...vagy talán neked is csak egy.. ne is válaszolj. úgyis csak hazudnál,de különben sem akarom tudni.
2012. júl. 30. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy olyan gonosz mint Hitler? Az utcán legszívesebben lelőnéd az Indiából jötteket vagy hogy?
2012. júl. 30. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!