Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a gond vagy csak az...

Presy kérdése:

Velem van a gond vagy csak az idő változássával más is változik?

Figyelt kérdés
Egy 19 lassan 20 éves srác vagyok most végeztem a szakmával reggel 6 tól este 6ig dolgozok benne alkalmi munka válalóival persze ez oda vissza fél óra utazás is bele számit .Van barátnőm lassacskán egy éve csendes rendes figyelmes lány mindig amire vágytam , de a barátaimra a sok munka mellet nincs ugy időm figyelni . Van a legjobb barátom régen lejártunk egymáshoz estig beszélgetünk ő kicsit elhizott gyerek sokat sportoltunk késő éjszakáig elcsászkáltunk ő gondjai én gondjaim . Mióta én melózok , ő éretségi után bekerült egy olyan társaságba,akiket én sose szimpatizáltam szórják pénzt buli buli hátán hiába hivott párszor nekem szombaton is meló van és fáradt vagyok párszor lementem felhivtam de nem olyan kapcsolatunk mint előtte . Sajnálom ezt az egészet szeptembertől továbbra is járok suli és mellete munka . Anyám egyedül nevel mivel apám meghalt igy amit keresek persze adok leneki belőle hogy könyebb legyen, de azon gondolkozom hogy már 3 éve minden nyaram igy tellik és elmegy a fiatalságom amit elvileg kikéne élveznem vagy lehet hogy önző vagyok . Nem tudom .Barátom meghát ha igy haladunk hetente ha összefutunk egy egy helló erejéig . És néha már már magányosnak érzem magam ami még elég korai. Régen névnap szülinap egy pezsgővel vagy borral leugrotunk egymáshoz mostmár face-n letudjuk max . Lehet én vagyok bonyolult hogy ilyesmik zavarnak . Véleményetek ? / bocsi hibákért:)

2012. júl. 29. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló dolog van szerintem ahogy múlik az idő változnak az emberek, a körülmények és van, hogy eltávolodunk emberektől.Ha nem akarod veszni hagyni, néha hívd el ide oda szakíts időt ,hogy valamilyen szinten megmaradjon a barátság,de ahogy le is írtad ő már új barátokra lelt és ideje nagy részét velük tölti.Viszont ha jó barátod volt akkor nyilván nem fog csak úgy "elfelejteni".De a lényeg hogy kicsit szakíts időt magadra is ha tudsz és a barátokra.
2012. júl. 30. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!