Velem van a gond, hogy nincs igazi barátnőm?
Nem veled van a gond, ezt a kérdést én tetem fel, jók a válaszok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Igazából az van,hogy egy csomó ember érdekből keresi a másik társaságát.pl nekem olyan "barátaim" voltak,akiknek csak akkor voltam fontos,amikor lehúzhattak.Amikor segítségre szorultak,akkor hívtak,más nem számított nekik.
Amúgy meg nem tudom,mi a gond,nálam is hasonló a helyzet,nem igazán találom a helyem sehol:(
Sajnos ez van. Én is hasonló barát hiány állapotban vagyok de én tudom jelenleg hogy miért. Gimiben voltak barátaim, aztán szétszéledtünk. Néha néha még összefutunk de mivel más városban lakunk, máshova járunk egyetemre így nehéz. Volt egy barátnőm akivel egy városban laktam. Mikor szakított a pasijával (pasijaival) vagy vele szakítottak (ebből volt több) hozzánk jött panaszkodni. A múltkor is mikor valamiért maga alá került (nem volt pasija) is rám írt hogy elpanaszolhassa. Egyébként egy buliba nem hívna el, rám nem írna. Ha összefutunk beszélgetünk de azt is a buszon meg 2 havonta mikor találkozunk. Akkor szakadt le rólam mikor nekem voltak gondjaim. Kicsit segíthetett volna de ugyebár akkor én lehúzom őt stb.( lelki és egészségi gondjaim voltak, valószínűleg lelki okai voltak a dolognak fizikai tünetekkel) De bezzeg mikor neki voltak.. Én nem vagyok az a nagy bulizós típus, rengeteg ismerősöm sincs így természetesen olyanokkal barátkozik akiknek vannak. Hát őt nem mondanám most már barátomnak. Sajnos 20 év fölött nehéz barátkozni. Sok barátnőm akkor tűnt el mikor összejött a barátjával (köztük ez a lány is). Ezt sem tudom felfogni hogy akkor már miért nem kell a barátság.. Ilyen alamuszi kihasználós világban élünk. Nincs itt olyan hogy barátkozol valakivel és az melletted marad mint barát, csak ha sok haverod van és tudsz új ismerősöket is felmutatni. Egyetemen pedig tudja mindenki hogy hamarosan hazamegy, sokan akár 100 km-re is így könnyebb lesz az elválás. Sok ismerősöm, haverom van itt is de barátságból nem sok született sajnos. Remélem ha el kezdek dolgozni ez majd változik:) Sok sikert neked is kérdező.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!