Titeket nem zavar a beszédhangotok?
Figyelt kérdés
Sokszor azért nem beszélek, mondok ki komoly dolgokat, nem ebszélek érzelmesen amikor kell, mert zavar a hangom, és úgy érzem, hülyén nézne ki ahogy mondanám, nem bírom elképzelni.Tudom hülyének néztek.Egyébként mások szerint teljesen átlagos a beszédhangom...:$2009. júl. 17. 00:59
11/23 anonim válasza:
Én a hangomat mindig tök jónak hallom.De előfordul, hogy amikor telefonon beszélek visszhangzik, hát pfffff....annyira hülye hangom van . XDXD
12/23 anonim válasza:
Néha engem is zavar, mert egyszer magas, nyávogós aztán egyszer meg hirtelen mély és megint hangos:S
13/23 anonim válasza:
belülről hallva ritkán zavar, viszont ha visszahallgatom, uhh :D 19 vagyok, de még mindig olyan néha, mintha mutálna, fel-alá hintázik, különben nyekergő és olybá hangzik, mintha épp fojtogatnának.
nem egyszer jegyezték már meg, hogy "a hangodról jegyeztelek meg" meg "a hangodról ismertelek fel"XD
14/23 anonim válasza:
és gondoljatok bele, ha nem lenne technika sohasem tudnánk meg h milyen a hangunk igazából, mivel nem hallanánk vissza
15/23 anonim válasza:
Engem is zavar a hangom, mikor visszahallom. Szerintetek ez miért van?
16/23 anonim válasza:
Engem is zavar a hangom, de ha ismerősök között vagyok akkor nem nagyon foglalkozok vele csak ha ismertelenek is vannak akkor már meggondolom hogy szóljak-e.
Visszahallgatva pedig még annál is rosszabb.
17/23 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon fogjuk úgy hallani a hangunkat mint azok akikkel beszélgetünk.. :( Mi a hangunkat teljesen másképp észleljük, mert már a hang képzése pillanatában "halljuk" nem csak akkor mikor elhagyja a szánkat.. :D Telefon,msn,skype,stb: torzítanak rendesen, szóval az sem a valóság.. :D sajnos ilyen az élet.. kíváncsi lennék pedig a hangomra..
18/23 anonim válasza:
egyébként előző vagyok: én tiszta mélynek hallom a hangom (lány vagyok) mégis azt mondják manó hangom van O.o
19/23 hnle válasza:
Engem is csak akkor zavar, amikor visszahallom.
20/23 anonim válasza:
Engem igenis zavar. Nem tudom milyennek mondható, de zavar... :/
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!