Sokszor azért nem beszélek, mondok ki komoly dolgokat, nem ebszélek érzelmesen amikor kell, mert zavar a hangom, és úgy érzem, hülyén nézne ki ahogy mondanám, nem bírom elképzelni.Tudom hülyének néztek.Egyébként mások szerint teljesen átlagos a beszédhangom...:$
Nem hallom hülyének a hangom, de amikor visszahallom magam pl. valami videóban, na úgy elég fura. Úgy már nem igazán tetszik. De végülis elvagyok vele.
2009. júl. 17. 01:06
2/23 anonim válasza:
engem zavar a hangom.
2009. júl. 17. 01:11
3/23 anonim válasza:
Én szeretem a hangom, olyan egyáltalán nem hozzám illő, túl mély. De pont ezért jó mert az ellentéte annak amit mások kinéznek belőlem:D
De ha átlagos hangod van akkor mi zavar benne? Nem nagyon értem:)
2009. júl. 17. 01:12
4/23 anonim válasza:
én sem szeretem túlzottan a hangom. :S
visszahallgatni meg pláne nem, nagyon gáz, mintha nem is én lennék, nyálaskodó, túl finom, egész másnak hallom.
2009. júl. 17. 01:28
5/23 aTeE válasza:
Én kifejezettem utálom,még a képeket is magamról.Bár mások szerint nem vagyok csúnya :-]
aTeE
2009. júl. 17. 01:37
6/23 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert szerintem elég nyávogós.
2009. júl. 17. 01:40
7/23 anonim válasza:
Engem nem zavar. Sőt elégedett vagyok vele. Ami azt illeti mások is annyira elégedettek voltak vele, hogy szavalhattam a ballagásomon. Még szalagavatón is fel akartak olvastatni velem egy beszédet :) - ami bizonyos okok miatt meghiúsult.
No de száz szónak is egy a vége, nekem tetszik a hangom.
2009. júl. 17. 02:12
8/23 anonim válasza:
Én azért utálom a hangom, mert nem is mély és nem is magas. A kettő között van valahol, olyan semmilyennek hallom. Nem is szeretek sokat beszélni, főleg, ha beleélem magam valamibe, mert akkor egyszer mély, egyszer meg nagyon magas, mint valami mutáló fiúé :D Az éneklés meg aztán.. úgy vagyok vele, hogy csak itthon, amikor teljesen egyedül vagyok, vagy a néptelen utcán :) Csak azért szeretek énekelni, mert jól tudom utánozni más emberek hangját és kiejtését. Egyébként, ha lehetne választani, inkább mélyebb hangot kérnék.
2009. júl. 17. 02:19
9/23 anonim válasza:
Nem zavar, csak akkor, amikor visszahallom. Mintha nem is én lennék... az sem hallatszik hülyén, csak éppen más, mint amit én hallok :S
2009. júl. 17. 02:36
10/23 anonim válasza:
Engem is zavar a hangom, foleg ha visza hallom :)
Allitolag kellemes a hangom, legalbbis sokat mondtak, ugyanis dipecser vagyok es sokszor monjak, de negyon nem hiszem el, legalabbis nekem nem tetszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!