Mit csináljak, hogy lazuljak?
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Én is ilyen voltam/vagyok. Valószínüleg nem fogod soha olyan jól érezni magad velük. Ne arra törekedj, hogy másokra hasonlíts! Örülj annak, hogy az élet megajándékozott egy ilyen adománnyal. Örülj, hogy átlátod a dolgokat, hogy nem kell tudatlanságban élned. Én sem könnyen barátkoztam meg a gondolattal, hogy más vagyok, mint ők, hogy a kamaszkorom úgy ahogy van kimaradt. Vagy legalábbis nagyon eltolódott, furcsára sikeredett.
Próbálj meg inkább értékes embereket találni (tudom,tudom,mindenkiben ott az érték). Hozzád hasonlóakat. És nem baj, ha idősebbek nálad:) Hidd el, van olyan lány, aki szintén nem olyan, mint a többi 16 éves.
És most őszintén megkérdezem, te jól éreznéd magad egy olyan lánnyal? Egy átlagos 16 évessel? Valószínüleg nem. De ha igen, akkor se próbálj meg úgy viselkedni, ahogy elvárják:) Te más vagy, és légy rá büszke.
Én egyszer, amikor már ezredjére felmerült bennem ez a dolog, feltettem magamnak a kérdést:
Ha megtehetném, leadnám az "adományom"? Szeretnék átlagos lenni? Szeretném, ha nem látnám át a dolgokat? Szeretném, ha az érdekelne, ami őket?
Azt válaszoltam, nem. ÉS ezzel le is zárult az én "nagy lelki traumám".
Üdv: Sx
Ne mások miatt akarj megváltozni!!!Az teljesen felesleges...nem kell beivodni a tömegbe nyugodtan legyél különleges,különcebb ha úgy tetszik, a többinél!! Lesz olyan barát/ismerős aki igyis s el fog fogadni!!!
Ha nagyon téged zavarna tegyél ellene...de én úgy érzem te inkább másoknak akarnál ezzel megfelelni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!