Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nem korai? Hogyan lazuljak el?
A barátommal lassan 2 hónapja vagyok együtt...még nem történt semmi komoly...szeretném, de félek, hogy elbénázom vagy nem is tudom...nekem ő lenne a második...és attól félek, hogy lefogok blokkolni pedig nagyon szeretem őt. Azt mondta, hogy vár amíg csak akarom...félek, hogy nem fogok tetszeni...meddig várjak az elsővel?
ő 20F éves én 16L.
előre is köszönöm :)
Tisztában van vele, hogy nincs nagy tapasztalatod ezen a téren. Minél tovább vársz, annál később szoktok össze szexuálisan.
Úgy persze nincs értelme vele lefeküdni, hogy "csak lefeküdj vele", de ha már Te is szeretnéd a dolgot, akkor túl sok értelme nincs a várakozásnak, mert attól még gyakorlottabb nem leszel. :))
Egyébként megnyugtatlak, hogy Ő nagyobb stresszben lehet, mert ilyenkor a többségben él a bizonyítási vágy.
A gyerek egy köcsög,hogy kikezd egy gyerekkel-.-
Te meg gondolom elvagy szállva magadtól,hogy szóba állt veled egy 20 éves:S
Gyökér
A mai világban 16évesen nem korai..szerintem..Főleg h a 16éves srácok pl. még olyan gyerek egyik-másik..
A lényeg h ellazulj... ha izgulsz akkor cseszed el..
Meg már írtad h nem vagy szűz.. akkor tod h mi hogy megy..
Engedd h ő irányítson, kényeztessen..
Jön minden magától..
De nemjó ha izgulsz..Lazulj el teljesen..És ennyi..
18/L
kedves második nagyon tudlak sajnálni. rossz lehet neked...
a többieknek köszönöm. :)
Mikor nem korai? Nah..ha már a Pentagont megépíted élethű nagyságban a kertedben legóból..nah akkor már nem késö! Nah jó..nem akarok szűklátókörü lenni..jó origamiból is meghajtogatni! Ha megvan akkor már széttárhatod a lábaidat mindenkinek! Hajrá!!
Beállok én is a sorba! 2 hónapot én is kivárok egy újabb skalpért!
szerintem is 2 hónap után már oké ha már nem vagy szűz.. nem értem mért kell lehurrogni..
talán féltékenyek hogy más embernek összejön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!