Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nem korai? Hogyan lazuljak el?
A barátommal lassan 2 hónapja vagyok együtt...még nem történt semmi komoly...szeretném, de félek, hogy elbénázom vagy nem is tudom...nekem ő lenne a második...és attól félek, hogy lefogok blokkolni pedig nagyon szeretem őt. Azt mondta, hogy vár amíg csak akarom...félek, hogy nem fogok tetszeni...meddig várjak az elsővel?
ő 20F éves én 16L.
előre is köszönöm :)
Szerintem meg mindenki maga dönti el mikor jön el az ideje..Ha stabil megbízható kapcsolat miért ne?
Az is benne van a pakliban hogy megunja az egyik fél a várakozást, a másik meg ha azonnal megkapja és otthagyja a másikat.
Benne van a pakliban.. Egyik kapcsolat sem ugyan olyan..
És szerintem ez az oldal azért van h tanácsokat adjunk .. Nem osztani a kérdezőt.
Mert igen.. 2 hónap alatt el lehet dönteni hogy stabil és megbízható a kapcsolat! És igen..sexre kell alapozni a kapcsolatot!
Beteg fa.szok...nem kéne komolyan venni mindent amit a TV ben néztek!
Ha azt mondta hogy vár, amíg akarod akkor várjatok!!
Ismerjétek meg egymást..meg egymás szándékát, hogy ki mit akar! Házat is nem a falakkal kezdik el építeni, hanem alapoznak! A kapcsolatban meg nem a sex az alapozás!
Peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!