Van valaki, aki felé nagyon nagy birtoklási vágyat érzek. Miért?
Az osztálytársam , kb. negyedik óta vagyunk jóban , nagyon sokat beszélgetünk , sőt szerintem ő a legjobb haverom .A birtoklási vágyat pl úgy értem , hogy amikor az egyik felsőbb éves lánynak bejött , ez nekem ez nem nagyon tetszett és szinte féltékeny voltam a lányra, hogy a haverommal lóg szünetekben . Mindig piszkáljuk egymást, de nem vagyok szerelmes , nem repkednek a hasamban pillangók és szerintem neki se tetszek én . Most van egy barátnője, aminek furcsa , de örülök, mert gíy elkerülhetők az olyan ideg örlő piszkálódások , mint a "jajjjjjj ti tuti jártooooook"
Tehát. Miért érzek birtoklási vágyat egy barát felé, akivel tényleg csak barátok vagyunk ?

Mert barátok vagytok.. És szereted (mint egy barátot).
'Óvni' akarod.. ;)
Szerintem ez aranyos.
Sok-sok év barátságot kívánok még nektek! :)
szerintem ez normális, a barátod és úgy tűnik szeretnéd is hogy az maradjon mert fontos neked.:)
Nekem pl 3 éves korom óta van egy legjobb fiú barátom, soha nem volt szó többről mint barátság és én is szomorú lennék ha nem foglalkozna velem vagy nem oszthatnám meg vele az örömöm, bánatom stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!