Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek annyira a józanság...

Miért félek annyira a józanságtól?

Figyelt kérdés

Ha netán józan vagyok, azaz nem ittam, muszáj vagyok a pohár fenekire nézni. Ez némileg csökkenti a józanság korlátolt kritériumait? Avagy csak szégyenlem a furcsa bizonyosságomat a részegség hiperérzékeny mivoltja után?

Remélem segítetek a válaszaitokkal. Köszönöm, előre is.

2012. júl. 27. 20:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Aha, de szegény vagy lelkem! Mi lelt? Elvesztetted a hited? Én még sírok a szép dalokon mindig. A szerelmemen.
2012. júl. 27. 23:59
 12/23 anonim ***** válasza:
nem, én pl nem tudom mi az igaz szerelem, és még nem éltem át olyan fájdalmat amit egy szerelem okozhat..de átéltem más sok lelki szart, amik elég hosszantartóan zúztak belülről, aztán rátaláltam a megoldásra, és most csak azon töröm magam hogy a jelenlegi helyzetemből hogyan jöhetnék ki a legjobban..."kijönni belőle" ≠ "elmenekülni a világ gondjai elől és megfeledkezni minden bajtól"!
2012. júl. 28. 00:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Fiú/férfi vagy?
2012. júl. 28. 09:36
 14/23 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű. Amikor nem iszol, nem érzed jól magad, mert nincs rendben az életed.

Ha iszol, az olyan hangulatba hoz, hogy jobban érzed magad. Ezt szerintem mindenki tudja, mert legtöbbünk talán így reagál rá.

Rendbe kell tenni az életedet.

2012. júl. 28. 12:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát te márpedig alkoholista vagy... beszélgetned kéne valakivel.
2012. júl. 29. 00:36
 16/23 A kérdező kommentje:

23F vagyok amúgy. Nem régóta iszom, pár éve. Főleg szerelmi tévedések miatt. De lényegtelen, már a halálomon vagyok. Leginkább.

Itt vagyok, elő példa, hogy aki más, mint az átlag egyszerűen nem illik a társadalomba. Mivel barátkozni, kapcsolatokat teremteni nem tudtam, sose éreztem igazán értelmét az életemnek. Most éppen iszom. Azért nem mindennap, bár elég sokat. Heroint is szívesen használnék, vagy morfiumot, hogy tényleg ne érezzek semmit.

Whatever. Köszönöm a hozzászólásokat.

2012. júl. 29. 18:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy felelőtlen, gyáva ember vagy! Csak Te tehetsz az életedről, nem pedig a körülményeid. Amíg nem vállalod a felelősséget a saját életedért, és inkább a menekülést választod, addig semmi sem fog változni.
2012. júl. 30. 22:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Well, könnyelműen itélkezel, kedves utolsó kommentelő, ugyanis fogalmad sincs, hogy miken mentem eddig keresztül. És hogy mi az a bizonyos living hell. Az a pokol, ami az életem. Szóval, az vesse rám az első követ, aki bűn nélkül való.
2012. aug. 1. 18:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg Ha nem vagy józan akkor rájössz hogy milyen szar az élet(ed) és ezért inkább úgy döntesz hogy boldogabb leszel a piátol
2012. aug. 2. 00:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem ítélkezem, csak kimondom a tényeket. Rohadtul nem érdekel senkit, miken mentél keresztül, bűnös vagy-e vagy ártatlan, és hasonlók. Csak az számít, ami itt és most van, nem pedig a múlt.
2012. aug. 2. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!