Ciki, hogy félek a mozgólépcsőkön?
Veszprémi vagyok és itt egy mozgó lépcső sincs.Ma voltam pesten a2 metróval akartam utazni,de olyan szinten beszrtam az egyik mozgólépcső valami hatalmas volt főleg lefelé.:D Úgyhogy inkább taxival mentem.A pici mozgólépcsőkkel semmi bajom de ez hatalmas volt:D
Nem ciki ez 17 évesen?
De, biztos vagyok benne hogy van Veszprémben mozgólépcső, még Balatonfüreden is van.
Amúgy meg a 2-es tényleg ijesztő, de ki kell bírni aztán annyi.
14/f
> Nem ciki ez 17 évesen?
De. Félni a mozgólépcsőkön meglehetősen indokolatlan, irracionális.
Én egyszer lezuhantam úgyhogy értem hogy félsz.
Komolyra fordítva: Balatonfüreden és Veszprémben gondolom ilyen 5 méteres mozgólépcsők vannak és írta is kérdező, hogy azokkal nincs baja.
Amúgy megszokás szerintem, én 3.-os korom óta metrózom egyedül a suliba (szeptembertől megyek majd 7E-173E-vel mert megyek gimibe), úgyhogy ha félnék az eléggé nagy baj lenne... :D
Tehát: miután életedben először láttál nagy mozgólépcsőt, nem annyira gáz szerintem, hogy félsz, de a taxi hiba volt, mi lesz, ha egyszer elvisznek téged egy kalandparkba? A félelmek azért vannak, hogy legyőzzük őket ;)
15F
Nem tudom, melyik a 2-es metró, de ha az, amire én is gondolok... Ááá, azt én is úgy utálom, mindig tökre félek, amikor rálépek a tetején, mert olyan hosszúnak tűnik! :/ Én csak nagy ritkán találkozom azzal a mozgólépcsővel, de mindig sikíthatnékom támad, amikor a tetején vagyok. :D
Szerintem egyáltalán nem ciki, azok közül, akik ritkán közlekednek azzal a lépcsővel, páran biztosan paráznak rajta. :D
Egyébként, ha már ilyenekről van szó, én a liftektől rettegek nagyon. Csak üveges liftbe vagyok hajlandó beszállni, ami ha megáll, akkor látják az emberek. Tudom, baromi szánalmas vagyok, de egy zárt liftbe képtelen lennék beszállni... inkább megmászok 1000 lépcsőt. :D
16/L
Utolsó diagnózisa: klausztrofóbia
Emlékszem, hogy minden szeptemberben paráztam én is, amikor 3 hónapig nem használtam mozgólépcsőt. xD
Utolsó előtti válaszoló. (15F)
Én is kicsit félek,de inkább érdekesnek találom. : D Olyan mintha függőlegesen haladnál :DD
14.L
A lifttől én is nagyon félek,ugyanúgy mint a 16/l :S
Azt nem tudom,hogy mi lesz majd később.. ha öreg leszek. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!