Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek annyira a józanság...

Miért félek annyira a józanságtól?

Figyelt kérdés

Ha netán józan vagyok, azaz nem ittam, muszáj vagyok a pohár fenekire nézni. Ez némileg csökkenti a józanság korlátolt kritériumait? Avagy csak szégyenlem a furcsa bizonyosságomat a részegség hiperérzékeny mivoltja után?

Remélem segítetek a válaszaitokkal. Köszönöm, előre is.

2012. júl. 27. 20:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miért félsz annyira a józanságtól? Talán mert alkesz vagy.. !?
2012. júl. 27. 20:47
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az alkoholizmusban fivérem. Az egy csak egy csúnya, felesleges címke. Én több vagyok annál. És még valamennyien.
2012. júl. 27. 20:48
 3/23 A kérdező kommentje:
Ha józan vagyok szorongok, félek. Ha iszom megszabadulok a világtól. Nem élek frusztráltan. Csak simán. Örömökkel.
2012. júl. 27. 20:50
 4/23 anonim ***** válasza:
Nyilván azért, mert nem jó az életed, és a részegségbe menekülsz előle, sokan vannak még így.
2012. júl. 27. 21:48
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem másolnám be egy az egybe a második hozzászólásod "fivérem", DE mi is ez ha nem alkoholizmus?:)
2012. júl. 27. 22:19
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell benne hinned, nem vallás. Viszont a leírásod alapján akár hiszed, akár nem, alkoholista vagy. Ez van.
2012. júl. 27. 22:31
 7/23 A kérdező kommentje:
Ha én alkoholista vagyok, akkor az Adam Green egy ripacs, maxulin, peckelő informalista! Szóval! Nem. Én csak iszom. És sírok. Nem vagyok semmi! Nem vagyok a halál. Nem vagyok a Mária szerelme! Nem vagyok emberi lény? Egy ember vagyok a Marsról. Csók!
2012. júl. 27. 23:03
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Valaki érti ezt a kódolt üzenetet? Ez így vicc akar lenni, ami nem jött össze, vagy tök komolyan gondolja?! Orvosi eset mindeképp.
2012. júl. 27. 23:38
 9/23 A kérdező kommentje:
Te is nagyon okos vagy. Köszi. Tudod egyáltalán mi a szerelem?
2012. júl. 27. 23:41
 10/23 anonim ***** válasza:
alkoholista papucs-pöc$
2012. júl. 27. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!